Ένωση Αγρινίου

Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2016 — Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Ενισχύουμε την εξωστρέφεια

Η «Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου» θα πραγματοποιηθεί στο Λιμάνι Μεσολογγίου από τις 8 έως τις 11 Ιουλίου 2016, με τη δυναμική παρουσία της Ένωσης Αγρινίου.

2d760547-48ae-4692-80a1-9a5733d0f3ff

Η «Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου», που λειτουργεί πια ως το πλέον αποτελεσματικό εμπορικό φόρουμ του νομού και της ευρύτερης περιοχής Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και ως πλατφόρμα καινοτομιών και εξελίξεων για πολλούς κλάδους  παροχής υπηρεσιών και εμπορικών προϊόντων, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της στις 8 Ιουλίου 2016.

Ο Α.Σ. ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ θα συμμετάσχει στην έκθεση με αυτόνομο, μεγάλο περίπτερο, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν συνολικά τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.

d04214dd-4bbe-4170-b695-ecb77e4e7d2aΜε συνδιοργανωτές τους Δήμους Μεσολογγίου, Αγρινίου και Ναυπακτίας, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου, την Αιτωλική Αναπτυξιακή και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η «Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου» αισιοδοξεί να αποτελέσει πόλο έλξης εκατοντάδων επαγγελματιών επισκεπτών και να ενώσει όλους τους επαγγελματίες της περιοχής,  συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά στην αναβάθμιση των  τουριστικών και μη  προϊόντων της περιοχής.

Μαγνήτης τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για την προμηθευτική αγορά, η «Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου» θα αποτελέσει ένα πανίσχυρο φόρουμ διεύρυνσης των εμπορικών διασυνδέσεων και ταυτόχρονα την πιο λαμπρή γιορτή συσπείρωσης, επιμόρφωσης και καινοτομίας των παραγωγικών μονάδων της περιοχής, από την οποία δεν νοείται να λείπει κανείς.

Βασικοί στόχοι της έκθεσης είναι :

  1. Η ανάδειξη της ποιότητας και της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων που σχετίζονται με την παραγωγή και με την πώληση παραδοσιακών προϊόντων.
  2. Η ανάδειξη και η προβολή της οικονομικής δραστηριότητας του τόπου μας και όχι μόνο.
  3. Η εξωστρέφεια των προϊόντων σε όλη τη χώρα και σε χώρες του εξωτερικού.
  4. Η τόνωση της αγοράς.
  5. Η αύξηση της τουριστικής κίνησης και η προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
  6. Η γνωριμία και η επικοινωνία όλων των επιχειρηματιών της Περιφέρειας μας με στόχο την συνέργεια δράσεων και πιθανών clusters.
  7. Να δοθεί η δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη επαγγελματία και ιδιώτη να γευτεί από κοντά τα προϊόντα του Νομού, να ενημερωθεί αναλυτικά για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα τους, γνωρίζοντας τους ίδιους τους παραγωγούς και να αισθανθεί μέρος της παράδοσης και του πολιτισμού του τόπου μας.