Ένωση Αγρινίου

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015 — Κατηγορίες: Η φωνή του αγρότη

Συνεργεία παντού για τα Δικαιώματα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η ενημέρωση των παραγωγών για τα Δικαιώματα από την Ένωση Αγρινίου.

WP_20151208_12_17_25_Pro - Αντίγραφο

Με εξειδικευμένα συνεργεία σε όλα τα υποκαταστήματά μας και σε επιλεγμένα σημεία στην ενδοχώρα, κατανεμημένα έτσι ώστε το σύνολο των παραγωγών να μπορέσει να εξυπηρετηθεί, η Ένωση Αγρινίου συνεχίζει τη μεγάλη προσπάθεια επεξήγησης σε κάθε αγρότη χωριστά όλων των στοιχείων που προέκυψαν από την κατανομή των Προσωρινών του Δικαιωμάτων.

Οι παραγωγοί μαζικά προσέρχονται και υποβάλουν δεκάδες ερωτήματα, καθώς, στο ούτως ή άλλως εξαιρετικά πολύπλοκο σύστημα, υπάρχουν αποκλίσεις και κενά, που πρέπει να ερμηνευτούν.

Ανάλογη είναι η εικόνα και στα κεντρικά μας γραφεία στο Αγρίνιο, όπου με σταθερή ροή εξακολουθούν να έρχονται εκατοντάδες αγρότες ημερησίως, στην προσπάθειά τους να αποκωδικοποιήσουν τα στοιχεία που εξέδωσαν οι υπηρεσίες του υπουργείου.

Να σημειωθεί, η ενημέρωση των παραγωγών θα έπρεπε, υπό κανονικές συνθήκες σε ένα …κανονικό κράτος (!!!), να απασχολεί το υπουργείο, το οποίο και έχει τη σχετική αρμοδιότητα, φέρει δε την αποκλειστική ευθύνη. Ωστόσο, η Ένωση Αγρινίου, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά αυτό που στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας έχουμε τοποθετήσει, ως ο πραγματικός σύμμαχος των παράγωγων δηλαδή, ανέλαβε το έργο αυτό, προκειμένου να υπάρξει η ομαλοποίηση που οι περιστάσεις επιβάλουν.