Ένωση Αγρινίου

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015 — Κατηγορίες: Η φωνή του αγρότη

Εν αναμονή των τελικών αποφάσεων

Δρομολογήθηκαν λύσεις για τα προβλήματα τηλεπισκόπησης στην Αιτωλοακαρνανία. Σε θετικό κλίμα η σύσκεψη εργασίας με ΟΠΕΚΕΠΕ.

κινητοποιηση-4 - Αντίγραφο

Σε κλίμα καλής πίστης πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση των εκπροσώπων παραγωγών της Αιτωλοακαρνανίας, τους οποίους συνόδευε στέλεχος της Ένωσης Αγρινίου, με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΟΠΕΚΕΠΕ, σχετικά με το πρόβλημα που προέκυψε με την τηλεπισκόπηση σε αγρότες κυρίως των Φυτειών και της Λεπενούς.

Υπενθυμίζουμε ότι οι παραγωγοί είχαν προβεί σε παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο και στη σύσκεψη που ακολούθησε, παρουσία του υπουργού Β. Αποστόλου, αναζητήθηκε κοινός τόπος για επανεξέταση  και διόρθωση των λαθών, που οδήγησαν σε αποκλεισμό τους συγκεκριμένους παραγωγούς απ’ την Ενιαία Ενίσχυση.

Στη σύσκεψη εργασίας που έγινε στις 28 Δεκεμβρίου, αφού παρουσιάστηκε αναλυτικά το πρόβλημα και κατατέθηκαν  συγκεκριμένα παραδείγματα λαθών, υπεδείχθησαν οι ενδεδειγμένες λύσεις και δρομολογήθηκε η εφαρμογή τους.

Οι τελικές αποφάσεις, φυσικά, ανήκουν στο υπουργείο και στις υπηρεσίες του, τις ενέργειες των οποίων αναμένουμε το αμέσως επόμενο διάστημα.