Ένωση Αγρινίου

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015 — Κατηγορίες: Επικαιρότητα

Συνάντηση προέδρου ΕΛΓΑ με Χριστίνα Σταρακά

Tην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας επισκέφτηκε ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Νικόλαος Στουπής και συναντήθηκε με τηνΧριστίνα Σταρακά.

1e8d844d594065c9fcbe0c269ecac61e_XL

Κατά τη συνάντηση η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας τόνισε την ιδιαίτερη σημασία του αγροτικού τομέα στην τοπική οικονομία, επισήμανε τους κινδύνους στους οποίους βρίσκονται εκτεθειμένοι οι αγρότες και το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει ο ΕΛΓΑ για τη διασφάλιση της συνέχειας της αγροτικής παραγωγής.

Ο κ. Στουπής ενημέρωσε για το νέο μοντέλο λειτουργίας, τον εκσυγχρονισμό και την αναδιάρθρωση του ΕΛΓΑ, ώστε να ανταποκρίνεται στις σημερινές αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες των αγροτών με φερεγγυότητα και διαφάνεια.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην πραγματοποίηση ενημερωτικών συναντήσεων – ημερίδων στην Αιτωλοακαρνανία, προκειμένου οι παραγωγοί, αλλά και όσοι εμπλέκονται σε θέματα που αφορούν την ασφάλιση της γεωργικής παραγωγής να έχουν πλήρη ενημέρωση.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Πλατανιάς, ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αποστόλης Ευθυμίου και Κωνσταντίνος Κούστας, ο αντιπρόεδρος του ΑΣ Αγρινίου Γιάννης Καλλίμορφος, ο προϊστάμενος ΕΛΓΑ Αγρινίου Α. Κοντοσπύρος, ο Γεν. Διευθυντής Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Σταύρος Βέρρας, ο Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας Βασίλης Μιχαλόπουλος, ο προϊστάμενος ΔΑΟΚ Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Ιωάννης Κρινής, υπηρεσιακά στελέχη της ΔΑΟΚ ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων και εκπρόσωποι γεωτεχνικών της Αιτωλοακαρνανίας.