Ένωση Αγρινίου

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 — Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Ομαδικό πνεύμα στην Ομάδα Παραγωγών

Με απόλυτη πλειοψηφία ο Γιάννης Καλλίμορφος πρώτος στις εκλογές της Ομάδας Παραγωγών Ελιάς & Ελαιόλαδου.

DSC_0163 - Αντίγραφο

Με σχετικά ικανοποιητική συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή οι πρώτες εκλογές για την ανάδειξη της Διαχειριστικής Επιτροπής της Ο.Π. Ελιάς & Ελαιόλαδου.

Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής χωρίς απρόοπτα και στην καταμέτρηση των ψήφων βρέθηκαν 693 ψηφοδέλτια, εκ των οποίων ένα άκυρο και ένα λευκό.

Πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου κ. Γιάννης Καλλίμορφος, απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη της απόλυτης πλειοψηφίας εκ των ψηφισάντων μελών της Ομάδας Παραγωγών.

Ο ίδιος, σε σχετική δήλωσή του μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, αφού ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στις εκλογές, τόνισε:

«Η Διαχειριστική Επιτροπή αναλαμβάνει σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία. Έχουμε πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσουμε και γι’ αυτό ακριβώς πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Οι προκλήσεις είναι μεγάλες. Δημιουργήσαμε, όμως, τη μεγαλύτερη Ομάδα Παραγωγών στη χώρα και έχουμε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει.

Στις αρχαιρεσίες που θα ακολουθήσουν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος της Ομάδας, η οποία και, δεσμεύομαι, θα διέπεται απ’ αυτό το ομαδικό πνεύμα που χρειαζόμαστε, ώστε από κοινού να πάρουμε αποφάσεις που θα μας επιτρέψουν να υπερασπιστούμε το προϊόν και τον κόπο μας».  

Ακολουθούν αλφαβητικά τα αποτελέσματα:

ΚΑΛΛΙΜΟΡΦΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  - 399 ψήφους

ΚΑΠΛΑΝΗ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΛΑΜΠΡΟΥ        - 8 ψήφους

ΚΟΛΩΝΙΑΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ       - 316 ψήφους

ΚΩΤΣΟΣ  ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ        - 12 ψήφους

ΛΑΘΥΡΗΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ του  ΚΩΝ/ΝΟΥ             - 153 ψήφους

ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ     - 257 ψήφους

ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ  ΜΑΡΙΑΝΝΑ του ΚΩΝ/ΝΟΥ    - 8 ψήφους

ΡΑΓΙΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ         - 264 ψήφους

ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ           - 392 ψήφους

ΤΣΟΥΤΣΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ      - 206 ψήφους