Ένωση Αγρινίου

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015 — Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Οι λύσεις που χρειάζεστε

Γεωργικά μηχανήματα, service και αναλώσιμα για κάθε αγροτική εργασία.

μηχανήματα ένωση (6)

Στο κατάστημα πώλησης γεωργικών μηχανημάτων και εφοδίων της Ένωσης Αγρινίου, στην οδό Παπαϊωάννου 24 (είσοδος από παρκινγκ καπναποθηκών Παπαπέτρου), εκτός από την μεγάλη ποικιλία σε βενζινοκίνητα και ηλεκτρικά μηχανήματα, αλλά και εργαλεία χειρός ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας είναι απαραίτητο (ελαιόπανα, δεξαμενές, ψεκαστικά, τελάρα, διαλογείς κτλ.), παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής παντός τύπου μηχανημάτων, με γνήσια ανταλλακτικά και εγγυημένο αποτέλεσμα.

Το service και η επιδιόρθωση κάθε πιθανής βλάβης, γίνεται από εξειδικευμένους τεχνικούς, στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Αναλαμβάνουμε service-επισκευές σε αλυσοπρίονα, γεννήτριες  βενζίνης, diesel, αερίου και ηλεκτρικούς, αντλίες κάθε είδους, χορτοκοπτικά – θαμνοκοπτικά, κλαδευτικά μηχανήματα και κονταροπρίονα,  ελαιοραβδιστικά, φρέζες και σκαπτικά μηχανήματα κ.α.

Επίσης, θα βρείτε όλα τα αναλώσιμα (λάδια, μπουζί, μπαταρίες, αλυσίδες κτλ.), στις πλέον προσιτές τιμές. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και η παροχή άμεσων λύσεων για τις αγροτικές εργασίες σας.