Ένωση Αγρινίου

Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015 — Κατηγορίες: Επικαιρότητα

"Πάρτε θέση"

Να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους σε σχέση με το αφορολόγητο και ακατάσχετο των αγροτικών επιδοτήσεων ζητά η ΠΑΣΕΓΕΣ από τα πολιτικά κόμματα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Καθαρές απαντήσεις ζητά με σχετική επιστολή προς τους πολιτικούς αρχηγούς, αναφορικά με το μείζον θέμα της φορολόγησης και κατάσχεσης των αγροτικών επιδοτήσεων που λαμβάνουν οι έλληνες παραγωγοί (γεωργοί και κτηνοτρόφοι), ζητά ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ, Τζανέτος Καραμίχας.

Στην επιστολή που εστάλη προς τους πολιτικούς αρχηγούς με Θέμα: «Φορολόγηση Επιδοτήσεων», ο κ. Καραμίχας σημειώνει τα ακόλουθα: «Από την αρχή του νέου έτους  και με αφορμή την τιμολόγηση ή μη των αγροτικών επιδοτήσεων, έχει αναπτυχθεί μια παραφιλολογία για τη φορολόγηση των άμεσων ενισχύσεων, η οποία έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία τον αγροτικό κόσμο.

Επειδή βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και για να μην αφήσουμε περιθώρια σπέκουλας σε βάρος των ελλήνων αγροτών, ζητάμε να πάρετε ξεκάθαρη θέση για το αφορολόγητο και ακατάσχετο των άμεσων ενισχύσεων.

Οι άμεσες ενισχύσεις δεν είναι εμπόρευμα ή υπηρεσία προς τιμολόγηση και η όποια σκέψη για φορολόγηση τους προσκρούει  στην ίδια τη φιλοσοφία τους που δεν είναι άλλη από την ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής γεωργίας».