Επανεξελέγη Πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ ο Τζανέτος Καραμίχας-Αναπληρωτής Πρόεδρος ο Θωμάς Κουτσουπιάς.20141001_134211_2 - Αντίγραφο

Με την ανάδειξη των 21 μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ολοκληρώθηκε εχθές Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014, παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, η εκλογική γενική συνέλευση της ΠΑΣΕΓΕΣ.

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο  εξελέγησαν οι εξής:

Από το παλιό Διοικητικό Συμβούλιο

Καραμίχας Τζανέτος

Ανέστης Γεώργιος

Βουμβουλάκης Μιχάλης

Κιτσικίδης Λάζαρος

Κοζομπόλης Βασίλης

Κουτσουπιάς Θωμάς

Μαρασλής Ευάγγελος

Μπαμπατσούλης Σταύρος

Μπαρλιάς Χρήστος

Πεβερέτος Παναγιώτης

Σκιαδάς Κωνσταντίνος

Φόλιος Διονύσης

 

Νέοι σύμβουλοι

Αραμπατζής Παύλος

Βαϊόπουλος Γεώργιος

Γανιάρης Κωνσταντίνος

Γιαννακάκης Χρήστος

Λεπίδας Κωνσταντίνος

Λύτης Βασίλειος

Σωτηρόπουλος Αθανάσιος

Τσιχήτας Χρήστος

Τσιώνης Γεώργιος

 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε σήμερα και συγκροτήθηκε, με ομόφωνη απόφασή του σε Σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Καραμίχας Τζανέτος

Αναπληρωτής: Πρόεδρος : Κουτσουπιάς Θωμάς

Α΄ Αντιπρόεδρος: Σκιαδάς Κωνσταντίνος

Β΄ Αντιπρόεδρος: Ανέστης Γεώργιος

Γ΄ Αντιπρόεδρος: Κιτσικίδης Λάζαρος

Γενικός Γραμματέας: Μπαρλιάς Χρήστος

Ταμίας: Τσιχήτας Χρήστος

 

Δηλώσεις Καραμίχα

Σε δήλωσή του, μετά την ανάδειξη του νέου προεδρείου ο Πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ κ. Τζανέτος Καραμίχας ανέφερε τα εξής:

«Μια λέξη μπορεί να αποδώσει το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου και της σημερινής για τη συγκρότηση του νέου Προεδρείου της ΠΑΣΕΓΕΣ : ΔΙΚΑΙΩΣΗ, τόσο του θεσμού όσο και εμού προσωπικά, μετά τη μεθοδευμένη επίθεση που εξαπολύθηκε εναντίον μας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο προέρχεται από ένα νέο σώμα αντιπροσώπων οι οποίοι αναδείχθηκαν μέσα από επίσημες αδιάβλητες διαδικασίες σε πρωτοβάθμιο επίπεδο σε όλη τη χώρα.

Αντιπροσωπεύει όλα τα προϊόντα, όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα, μεγάλες και υγιείς συνεταιριστικές οργανώσεις που αποτελούν τη βάση του συνεταιριστικού κινήματος πραγματοποιώντας πάνω από το 80% του τζίρου των ενεργών συνεταιρισμών.

Θεωρώ ότι είναι ένα από τα καλύτερα Διοικητικά Συμβούλια στη δική μου τουλάχιστον διαδρομή.

Ταυτόχρονα υπήρξε μεγάλη ανανέωση, περίπου κατά 50% στα μέλη του ΔΣ και επίσης υπήρξε μεγάλη ανανέωση στο Προεδρείο. Τα τέσσερα από τα επτά μέλη είναι νέα.

Τον Ιανουάριο θα πραγματοποιηθεί ειδική μακρά συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για να θέσει τους στρατηγικούς στόχους και να προγραμματίσει τις δράσεις και τις ενέργειες που θα αποτελέσουν τις προτεραιότητές του κατά τη νέα τετραετία».

 

Δηλώσεις Κουτσουπιά

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου και αναπληρωτής πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ κ. Θωμάς Κουτσουπιάς, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας συγκρότησης του προεδρείου και αφού ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, καθώς και τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, σημείωσε:

«Τόσο το αποτέλεσμα των εκλογών όσο και η ομόφωνη απόφαση για το νέο προεδρείο δίνουν την ιδανική απάντηση σε όσους θέλησαν να δημιουργήσουν ζητήματα εκεί που δεν υπήρχαν, πλάθοντας ευφάνταστα σενάρια, κατά το πώς οι ίδιοι θεωρούσαν ότι τους εξυπηρετεί.

Σήμερα, το συνεταιριστικό κίνημα βγαίνει πιο δυνατό. Και ενωμένοι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της νέας προγραμματικής περιόδου, να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες της νέας ΚΑΠ, να αγωνιστούμε για να διορθωθούν στρεβλώσεις του παρελθόντος, να δώσουμε πραγματική αξία στα προϊόντα μας, στη δουλειά μας. Οι παραγωγοί προσβλέπουν σε ‘μας, ελπίζουν στις δικές μας πρωτοβουλίες και ενέργειες. Όπως δεν τους απογοητεύσαμε όλα αυτά τα χρόνια, έτσι και τώρα θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την αξιοπρέπεια του αγροτικού κόσμου, την υπεράσπιση της παραγωγής, την ουσιαστική ανάπτυξη του αγροτικού τομέα.

Σ’ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς».