Ανακοινώσεις


ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Το πλέγμα ολοκληρωμένων, παράλληλων υπηρεσιών μας στηρίζει τον αγρότη της περιοχής σε κάθε του βήμα και αναδεικνύει την Αιτωλοακαρνανία σε σημαντικό παράγοντα της αγροτικής οικονομίας.

Διαβάστε περισσότερα

Η φωνή του αγρότη


Ώρα αποφάσεων για το ΟΣΔΕ

Με επιστολή της προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ καλεί τον κ. Αποστόλου να ξεκαθαρίσει τη θέση του και να ολοκληρώσει αυτό που ο ίδιος ξεκίνησε, για τη μείωση του κόστους του ΟΣΔΕ, τον απεγκλωβισμό των παραγωγών από τον άνευ αντικειμένου ενδιάμεσο φορέα συντονισμού και την επανάκτηση του κύρους του ΟΠΕΚΕΠΕ. Καθαρές λύσεις ζητά η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ, η οποία και καλεί τον υπουργό Βαγγ. Αποστόλου να απαντήσει: Που τοποθετεί τον εαυτό του;

Διαβάστε περισσότερα

Μέχρι Δευτέρα οι αιτήσεις αναθεώρησης για χορήγηση Βασικής από το Εθνικό Απόθεμα

Εκπνέει η προθεσμία της υποβολής αιτήσεων αναθεώρησης για τη χορήγηση δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης από το Εθνικό Απόθεμα έτους 2017. Αιτήσεις και κάθε πληροφορία γύρω από τη διαδικασία στην Ένωση Αγρινίου.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ: Ζητάμε πράξεις, όχι υποσχέσεις

Σύσκεψη εργασίας με την τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ποια θέματα ανέδειξε η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ και τι απαντήσεις έλαβε για φορολογικό, νέα ΚΑΠ και άλλα σημαντικά ζητήματα του χώρου.

Διαβάστε περισσότερα

«Βάφτιζαν» ελληνικά αρνιά από τη Ρουμανία

Στον εισαγγελέα έκθεση ελέγχου για παράνομες ελληνοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#