Σε διαρκή άνοδο οι εξαγωγές ελληνικών τροφίμων στην αμερικανική αγορά
Σταθερά αυξητική τάση -29% του συνόλου των εξαγόμενων ελληνικών προϊόντων στις ΗΠΑ το 2019, έναντι 25% το 2018- παρουσιάζουν οι εξαγωγές τροφίμων και ποτών στην αμερικανική αγορά, παρά τις αντιξοότητες και μεγάλες προκλήσεις που εμφανίζει η αγορά των ΗΠΑ.
Αίτημα οργανώσεων προς ΥΠΕΝ για τους δασικούς χάρτες
Επιστολή στον υπουργό Κωστή Χατζηδάκη έστειλαν οι επτά οργανώσεις που έχουν προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόφασης καθυστέρησης του έργου των δασικών χαρτών.
Τα αχλάδια είναι μια υγιεινή επιλογή για να συμπεριλάβετε στην καθημερινή διατροφή σας. Δεν προσφέρουν μόνο πολλά οφέλη για την υγεία, αλλά είναι και πολύ νόστιμα όταν είναι στην κατάλληλη φάση ωρίμασης.
Με τη βοήθεια του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών οι νέες τεχνολογίες μπαίνουν στα … χωράφια των Ελλήνων αγροτών-παραγωγών, βιομηχανιών τροφίμων και συνεταιρισμών.