Ανακοινώσεις


Η Ένωση Αγρινίου και το «συνεταιριστικό» πρώτο ferry boat στο Ρίο-Αντίρριο

Στις 24 Αυγούστου 1946 το πρώτο φέριμποτ τύπου «παντόφλας», αγοράστηκε από την Ένωση Αγρινίου -στην τότε συνεταιριστική της μορφή- και ξεκίνησε δρομολόγια στη γραμμή Ρίου-Αντιρρίου.

Μέτρο 21: Ο οριστικός πίνακας αποτελεσμάτων

Δημοσιοποίηση οριστικού πίνακα παραδεκτών και μη παραδεκτών αιτήσεων στήριξης.

Διαβάστε περισσότερα

Τα βήματα για τις συμπληρωματικές δηλώσεις αγροτών λόγω επιδοτήσεων

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου, σας ενημερώνουμε ότι πέραν της δυνατότητας για ηλεκτρονική κατάθεση των αγροτικών επιδοτήσεων – τροποποιητικών δηλώσεων -, ο “παραδοσιακός” τρόπος κατάθεσης δηλαδή η χειρόγραφη κατάθεση στην εκάστοτε ΔΟΥ, συνεχίζει να ισχύει με βάση την Απόφαση Α.1070/31-3-2020.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκρίθηκε το καταστατικό του πρώτου Αγροτικού Συνεταιρισμού στο οποίο μετέχει ιδιώτης επενδυτής

Στην έγκριση του καταστατικού για την ίδρυση του πρώτου Αγροτικού Συνεταιρισμού στη χώρα μας, ο οποίος περιλαμβάνει στη μετοχική του σύνθεση ιδιώτη επενδυτή, προχώρησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ικανοποιώντας σχετικό αίτημα που υπεβλήθη προς αυτές.

Διαβάστε περισσότερα

Μειώθηκε κατά 4% η παραγωγικότητα της γεωργικής εργασίας το 2020

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία των οικονομικών λογαριασμών για τη γεωργία (EAA), ο δείκτης παραγωγικότητας της γεωργικής εργασίας εκτιμάται ότι έχει μειωθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση των 27 κρατών μελών ( ΕΕ ) το 2020 (-4%), μετά την αύξηση που παρουσιάστηκε το 2019.

Διαβάστε περισσότερα

 

Ανακοινώσεις


Μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ: Καλλιέργειες υπό κάλυψη-Υδροπονία

Αντικείμενο του Διϊδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Καλλιέργειες υπό Κάλυψη – Υδροπονία» είναι η επιστημονική μελέτη και έρευνα σε θέματα που αφορούν την κάλυψη της σύγχρονης ανάγκης της διαρκώς εξελισσόμενης αγοράς εργασίας, που αφορά τις Καλλιέργειες υπό Κάλυψη.

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#