H Φωνή του Αγρότη


Έναρξη ενστάσεων για την Εξισωτική Αποζημίωση

Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τους εγκεκριμένους και όσους απορρίφθηκαν.

Α. Σ. Νεάπολης: δυο προσλήψεις στο συνεταιρισμό

Ο Α. Σ. Νεάπολης Αγρινίου ανακοινώνει ότι προτίθεται να προχωρήσει στην άμεση πρόσληψη ενός ηλεκτρολόγου μηχανολόγου ή ηλεκτρολόγου και ενός ψυκτικού, προκειμένου να εργαστούν στο Συνεταιρισμό.

Διαβάστε περισσότερα

Φωτοβολταϊκά: πληρωμές τιμολογίων έως 65.000 ευρώ

Ξεκίνησε η εξόφληση των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές για την παραγωγή Αυγούστου 2020, που εφαρμόζουν το σύστημα της αυτοτιμολόγησης.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοινώσεις


Παράταση μέχρι 2/12 για την κορωνοενίσχυση στον τομέα του ελαιολάδου

Σύμφωνα με την τροποποίηση της σχετικής Πρόσκλησης που υπέγραψε ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Κ. Μπαγινέτας, χορηγείται παράταση έως και την Τετάρτη, 02/12/2020 και ώρα 11:59 μ.μ.

Ανακοινώσεις


Έναρξη των πληρωμών των Δράσεων 4.1.1 και 4.1.3

Σας γνωρίζουμε ότι ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020 και ειδικότερα για τις Δράσεις 4.1.1 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης» και 4.1.3 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος», μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων ελέγχων, ξεκίνησε την καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης της Α’ δόσης των φακέλων πληρωμής  που παραλαμβάνονται.

ΕΛΓΑ: παράταση έως 5/12 για την ειδική ασφαλιστική εισφορά

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛ.Γ.Α. και λόγω των εξαιρετικών οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών, οι οποίες δημιουργούνται από την εξέλιξη της πανδημίας COVID 19, παρατείνεται  η καταληκτική ημερομηνία καταβολής ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς για το έτος 2019 έως τις 15 Δεκεμβρίου 2020.

Διαβάστε περισσότερα

H έλλειψη νερού στη γεωργία

Πάνω από τρία δισεκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε γεωργικές περιοχές με υψηλά έως πολύ υψηλά επίπεδα έλλειψης νερού και έλλειψης, και σχεδόν οι μισοί από αυτούς αντιμετωπίζουν σοβαρούς περιορισμούς.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοινώσεις


Αύξηση του αριθμού καρπών εσπεριδοειδών

Ενημέρωση του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Εξαγωγής Διακίνησης Φρούτων Λαχανικών και Χυμών INCOFRUIT-HELLAS για την κίνηση των εξαγωγών Νωπών Οπωροκηπευτικών 27.11.2020.

Θεσπίζεται διαβατήριο για τα ιπποειδή

Τα ιπποειδή αποκτούν για πρώτη φορά διαβατήριο το οποίο αποτελεί έγγραφο πολλαπλών χρήσεων που εξυπηρετεί τις ανάγκες της υγείας των ζώων και της Δημόσιας Υγείας καθώς και των ιππικών αθλημάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Απολιγνιτοποίηση: Κοινωνικό «πακέτο» ύψους 107 εκατ. ευρώ

Την επόμενη εβδομάδα παρουσιάζεται στο Υπουργικό Συμβούλιο το τελικό masterplan για τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση.

Διαβάστε περισσότερα

Αλιεία μικρής κλίμακας και τις υδατοκαλλιέργειες

Διαδικτυακό συνέδριο στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου Interreg – Adrion ARIEL Cod. 278.

Διαβάστε περισσότερα

Προθεσμίες πληρωμής ενιαίων ειδοποιητηρίων

Το Δ.Σ. του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε την παράταση έως την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 της προθεσμίας πληρωμής των ενιαίων ειδοποιητηρίων των ασφαλιστικών εισφορών (κύριας, επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ παροχών) του μηνός Οκτωβρίου 2020 για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοτελώς απασχολούμενους και αγρότες.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοινώσεις


Ο τομέας του κρέατος και η συμβολή του

Τον ρόλο-κλειδί που κατέχει ο Τομέας του κρέατος για την υλοποίηση της ευρωπαϊκής στρατηγικής «Από το Αγρόκτημα στο Πιάτο» αναδεικνύει η UECBV (Ευρωπαϊκή Ένωση Εμπορίου Ζώντων Ζώων και Κρέατος) σε ανακοίνωσή της, όπου εκθέτει αναλυτικά τις θέσεις της επί του σημαντικού θέματος.

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#