Η Φωνή του Αγρότη


Ο Βάρρας φεύγει, το σκάνδαλο παραμένει

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με τα όσα αποκαλύπτονται γύρω από το χρυσοφόρο κύκλωμα των βοσκοτόπων, με την Ελληνική Δικαιοσύνη να έχει πλέον το λόγο, ύστερα και από τα στοιχεία που σε αυτή προσκόμισε ο απερχόμενος, πλέον, πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Η Φωνή του Αγρότη


Επιβεβαίωση 280 εστιών καταρροϊκού πυρετού

Ενημέρωση για τις εστίες Καταρροϊκού Πυρετού στη χώρα και επισημάνσεις για την εφαρμογή των μέτρων αντιμετώπισης του νοσήματος από το Τμήμα Λοιμωδών και Παρασιτικών Νοσημάτων της Διεύθυνσης Υγείας των Ζώων του ΥπΑΑΤ.

Πληρωμές 4,9 εκατ. ευρώ

Από τις 26/10/2020 έως τις 30/10/2020 ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. πραγματοποίησε πληρωμές ύψους 4.927.813,96 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

 

35 εκ. ευρώ για ευρυζωνικές υποδομές στις αγροτικές περιοχές

Δημοσιεύθηκε η πρόσκληση του Μέτρου 7.3 «Ανάπτυξη Ευρυζωνικών Υποδομών στις Αγροτικές Περιοχές» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στο οποίο και έχει εκχωρηθεί η εφαρμογή του από το ΥΠΑΑΤ.

Διαβάστε περισσότερα

 

Η παγκόσμια αμπελοοινική οικονομία

Οι πρώτες εκτιμήσεις του Οργανισμού για την παγκόσμια παραγωγή οίνου για το 2020 παρουσιάσθηκε σε διαδικτυακή συνέντευξη τύπου του Γενικού Διευθυντή του Διεθνούς Οργανισμού Αμπέλου και Οίνου (Organisation Internationale de la Vigne et du Vin – ΟΙV) κ. Pau Roca.

Διαβάστε περισσότερα

 

Στρατηγική για την ασφάλεια των τροφίμων στη Μεσόγειο

Έκθεση που συζητήθηκε από μέλη της Ευρωμεσογειακής Περιφερειακής και Τοπικής Συνέλευσης (ARLEM).

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεδιάσκεψη με τις Περιφέρειες για την πορεία του ΠΑΑ

Διευρυμένη τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Περιφερειών πραγματοποίησε την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης.

Διαβάστε περισσότερα

Επικαιρότητα


Συγκομιδή βιομάζας από το εργοστάσιο επεξεργασίας ελιάς

Η ομάδα του ΕΚΕΤΑ ολοκλήρωσε τη συγκομιδή του Typha domingensis από τη δεξαμενή του εργοστασίου επεξεργασίας ελιάς που εγκαταστάθηκαν τους καλοκαιρινούς μήνες.

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#