Η Φωνή του Αγρότη


Επίδομα Ορεινών/Μειονεκτικών περιοχών: έως 30/10 οι αιτήσεις

Άνοιξε και λειτουργεί η ψηφιακή πλατφόρμα αιτήσεων για τη χορήγηση βοηθήματος σε οικογένειες ορεινών και μειονεκτικών περιοχών για το 2020.

Παράταση θητείας μελών Διοικητικού & Εποπτικού Συμβουλίου Αγροτικών Συνεταιρισμών

Δεκτό, σύμφωνα με πληροφορίες μας, έγινε το αίτημα που έγκαιρα έχει θεσμικά διατυπώσει η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ και πολλοί άλλοι φορείς, για την αναγκαία παράταση στη θητεία των τακτικών και αναπληρωματικών μελών των Διοικητικών και Εποπτικών Συμβουλίων των Αγροτικών Συνεταιρισμών, Αναγκαστικών Συνεταιρισμών και Ενώσεων Αναγκαστικών Συνεταιρισμών.

Διαβάστε περισσότερα

 

Γεωργικές Προειδοποιήσεις


Βαμβακοκαλλιέργεια: Τεχνικό Δελτίο για την Αιτωλοακαρνανία

Οι κατάλληλες καλλιεργητικές πρακτικές που θα εφαρμόσει ο βαμβακοκαλλιεργητής θα οδηγήσουν σε μείωση των διαχειμαζόντων εντόμων και άρα ελαχιστοποίηση της προσβολής για την επόμενη χρονιά.

Αγροτοδικείο


Για την Ημέρα της Αγρότισσας

Ίσως η πιο σκληρά εργαζόμενη, περισσότερο αδικημένη και η χειρότερα αμειβόμενη Ελληνίδα.

Στήριξη για νέες συμμετοχές σε Συστήματα Ποιότητας

Εκδόθηκε η προδημοσίευση της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του υπομέτρου 3.1 «Στήριξη για νέες συμμετοχές σε Συστήματα Ποιότητας» του ΠΑΑ 2014-2020, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΥπΑΑΤ-Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων.

Διαβάστε περισσότερα

 

ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ και e-ΕΦΚΑ: Στο επίκεντρο ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά προβλήματα

Ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά θέματα, που άπτονται του αγροτικού τομέα, απασχόλησαν την τηλε-συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ, Παύλου Σατολιά και του διοικητή του e- ΕΦΚΑ, Χρήστου Χάλαρη.

Διαβάστε περισσότερα

 

Η Φωνή του Αγρότη


Κομφούζιο: 5.013 δικαιούχοι, 29,86 εκατ. ευρώ ο συνολικός προϋπολογισμός

Επιλέξιμες στο πλαίσιο της 3ης πρόσκλησης της δράσης είναι τα πυρηνόκαρπα (ροδακινιά νεκταρινιά, βερικοκιά, δαμασκηνιά), τα μηλοειδή (μηλιά, αχλαδιά, κυδωνιά), το επιτραπέζιο αμπέλι, η σταφίδα και το οινοποιήσιμο αμπέλι.

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#