Η Φωνή του Αγρότη


Για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

Η 4η Οκτωβρίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, επειδή συμπίπτει με τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης, που έχει αναγορευτεί από την Καθολική Εκκλησία ως προστάτης των ζώων και του περιβάλλοντος.

1ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης Δ. Ελλάδας

Στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί το 1ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης Δυτικής Ελλάδας, με τίτλο: «1st Regional e-Mobility Conference 2020».

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοινώσεις


Η ενεργειακή στρατηγική της Ελλάδας

Αλεξάνδρα Σδούκου: «Φτιάχνουμε αγορά ενεργειακών υπηρεσιών και ανταγωνιστικές διαδικασίες για την εξοικονόμηση ενέργειας».

Eξ αποστάσεως πώληση κρασιού

Η άμεση πώληση στους καταναλωτές είναι μια σημαντική πηγή εισοδήματος για τις πολύ μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις αποστολές μικρού όγκου σε Ευρωπαίους ιδιώτες, λόγω δυσανάλογου κόστους και διοικητικής και φορολογικής γραφειοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα

 

Νέες προοπτικές στον Αγροδιατροφικό κλάδο δημιουργεί η καινοτομία

Nέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες που συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγής παρουσιάστηκαν στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Η Αγροδιατροφή στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στον αγροδιατροφικό κλάδο».

Διαβάστε περισσότερα

 

3ο Agribusiness Forum

Με θέμα «Βιώσιμη Γεωργία, Ασφάλεια, Υγιεινή & Επισιτιστική επάρκεια στην μετά COVID-19 εποχή».

Διαβάστε περισσότερα

Η Φωνή του Αγρότη


Αγορά Τοπικών & Παραδοσιακών Προϊόντων στην Ιόνια Οδό

Η Εταιρική Υπευθυνότητα και η προαγωγή της Βιώσιμης Ανάπτυξης, κατέχουν  κεντρικό ρόλο στη στρατηγική, καθώς και στην καθημερινή λειτουργία της Νέας Οδού.

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#