Γεωργικές Προειδοποιήσεις


Καλαμπόκι: καλλιεργητικός οδηγός

Χρήσιμες πληροφορίες για την καλλιέργεια και συμβουλές για το πότισμα, τη λίπανση, την αντιμετώπιση εχθρών και ασθενειών.

Ανακοίνωση ΥπΑΑΤ για τις Συνδεδεμένες

Μ. Βορίδης: Ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ η καταβολή του συνόλου των συνδεδεμένων ενισχύσεων για το 2019.

Διαβάστε περισσότερα

Άμεση λειτουργία του Μητρώου Αγροτών

Στόχος η γραφειοκρατική αποσυμφόρηση των Ελλήνων παραγωγών και η αποτελεσματικότερη χάραξη πολιτικών με προμετωπίδα την αντιμετώπιση των «ελληνοποιήσεων».

Διαβάστε περισσότερα

Η Φωνή του Αγρότη


Τα ρεβίθια στη διατροφή μας

Το ρεβίθι είναι μια από τις καλύτερες φυσικές πηγές πρωτεΐνης, μεγάλης βιολογικής αξίας, ισάξιας του κρέατος, του γάλακτος και της σόγιας.

Αγροδιατροφικός Επιταχυντής “Αγροανέλιξη”

Πρόγραμμα υποστήριξης των επιχειρηματικών ιδεών και της καινοτομίας στον αγροτικό τομέα. Υποβολή αιτήσεων μέχρι τις 22 Μαΐου.

Διαβάστε περισσότερα

Οι προτάσεις Βορίδη για τη στήριξη των αγροτών

ΥπΑΑΤ, Μ. Βορίδης στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας της ΕΕ: Επιπλέον μέτρα για την ανακούφιση του πρωτογενούς τομέα της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα

Επικαιρότητα


Εμβολιασμοί κατά της λύσσας των κόκκινων αλεπούδων

Ορίστηκαν οι Περιφερειακές Ενότητες (Π.Ε.) της χώρας στις οποίες θα διενεργηθεί το πρόγραμμα του δια του στόματος εμβολιασμού των αλεπούδων κατά της λύσσας την άνοιξη του 2020.

Εκσυγχρονίζονται οι ψηφιακές υπηρεσίες ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών των εποπτευόμενων φορέων του Υπουργείου και με στόχο τον ενδελεχέστερο έλεγχο της αγοράς, προχωρά στην υλοποίηση της διασύνδεσης των πληροφοριακών συστημάτων του ΟΠΕΚΕΠΕ και του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα πολλών ετών.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#