Η Φωνή του Αγρότη


Απελευθερώστε το ΟΣΔΕ και τους παραγωγούς

ΚΥΑ-ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ: Ο μύθος περί αναγκαιότητας «συντονιστή» για το ΟΣΔΕ κατέρρευσε παταγωδώς. Ώρα να απαλλάξει οριστικά τα ΚΥΔ και τους παραγωγούς το ΥπΑΑΤ από το χαράτσι υπέρ των ιδιωτικών συμφερόντων.

Διαβάστε περισσότερα

Αναμένεται αύξηση της παραγωγής σιτηρών

Παρόλο που προβλέπεται ότι η ποσότητα των εκτάσεων που χρησιμοποιούνται για γεωργικούς σκοπούς στην ΕΕ θα συνεχίσει να μειώνεται έως το 2030, οι περισσότερες αροτραίες καλλιέργειες αναμένεται να αυξήσουν την παραγωγή τους σύμφωνα με την έκθεση της ΕΕ για τις γεωργικές προοπτικές.

Διαβάστε περισσότερα

 

Επικαιρότητα


Στα 5 ευρώ ανά ζώο τα de minimis

Την χορήγηση ενισχύσεων ήσσονος σημασίας (de minimis) στον γεωργικό τομέα και ειδικότερα σε αιγοπροβατοτρόφους της Επικράτειας που διατηρούν εκμεταλλεύσεις με θηλυκά ενήλικα (τουλάχιστον ενός έτους) αιγοπρόβατα, οι οποίοι διαθέτουν εκμεταλλεύσεις με τουλάχιστον 20 ενήλικα αιγοπρόβατα και οι οποίοι έχουν παραδώσει γάλα εντός του 2017, στο πλαίσιο του Κανονισμού (ΕΕ) 1408/2013 της Επιτροπής (ΕΕ L 352, 24.12.2013), προβλέπει η Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#