Ανακοινώσεις


Σάββατο 28 Μαρτίου: «Η φύση μετράει»

Ο  Α. Σ. ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της WWF και ενώνει τη φωνή του με τα εκατομμύρια των πολιτών και φορέων, που το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 20:30 θα κατεβάσουν τους διακόπτες, σε μια συμβολική και ουσιαστική κίνηση, συνεισφέροντας στην παγκόσμια προσπάθεια ευαισθητοποίησης για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Οδηγίες για τις μετακινήσεις των αγροτών

Οι επαγγελματίες αγρότες θα πρέπει να συμπληρώνουν τα έντυπα όπως κάνουν όλοι οι ελεύθεροι αυτοαπασχολούμενοι της χώρας, προκειμένου να μπορούν να εκτελέσουν τις εργασίες τους στους εξωτερικούς χώρους, μετά τους περιορισμούς ελεύθερης μετακίνησης.

Διαβάστε περισσότερα

Οι ΚΑΔ των κλάδων που πλήττονται απ’ τον κορωνοϊό

Η επικαιροποιημένη λίστα με τον Κωδικό Αριθμό Δραστηριότητας όλων των κλάδων. Ποιες δραστηριότητες προστίθενται.

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων λιανικής πώλησης τροφίμων

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοινώσεις


Μέτρα για τη στήριξη του πρωτογενή τομέα

Μετά την έκρηξη του κοροναϊού, ο τομέας των γεωργικών προϊόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης δείχνει την αντοχή του και εξακολουθεί να παρέχει στους Ευρωπαίους υψηλής ποιότητας και ασφαλή τρόφιμα. Παρόλα αυτά, οι αγρότες και οι παραγωγοί αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Η διασφάλιση της επισιτιστικής ασφάλειας και μιας αποτελεσματικής αλυσίδας εφοδιασμού τροφίμων σε ολόκληρη την ήπειρο παραμένει μία από τις προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#