Η Φωνή του Αγρότη


Εγχειρίδιο Βιοασφάλειας για Χοιροτροφικές Επιχειρήσεις

To Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Λοιμωδών Νοσημάτων – Τμήμα Κτηνιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας – Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης εξέδωσε πολυσέλιδο εγχειρίδιο με χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη βιοασφάλεια στις χοιροτροφικές επιχειρήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Επικαιρότητα


Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Σεπτεμβρίου 2019

Με διαδοχικές εντολές προς τις τράπεζες, ο ΔΑΠΕΕΠ συνέχισε την εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Σεπτεμβρίου 2019, οπότε και εξοφλήθηκαν 6.350 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 48.132,49€ (83% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Σεπτέμβριο).

Διαβάστε περισσότερα

Επενδυτικό σχέδιο μαμούθ για «δίκαιη» ενεργειακή μετάβαση

Η μετάβαση της Ευρώπης προς το ουδέτερο ισοζύγιο του διοξειδίου του άνθρακα θα κοστίσει ακριβά: 260 δισεκατομμύρια ευρώ σε επιπρόσθετες επενδύσεις ετησίως, ποσό που θεωρείται αναγκαίο για να επιτευχθούν οι φιλόδοξοι στόχοι της Συμφωνίας του Παρισιού για το κλίμα.

Διαβάστε περισσότερα

Νέα πληρωμή από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Από τις 13/01/2020 έως τις 14/01/2020 ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. πραγματοποίησε τις παρακάτω πληρωμές ύψους 298.930,81 €.

Διαβάστε περισσότερα

Επικαιρότητα


Σε διαβούλευση το νέο Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης με κύριο γνώμονα την προστασία της υγείας των καταναλωτών και του περιβάλλοντος, θέτει σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το νέο Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων.

Διαβάστε περισσότερα

 

Ανακοινώσεις


Η πρώτη ανεμογεννήτρια στην Ευρώπη στήθηκε στα Ακαρνανικά

Από το πλούσιο προσωπικό του αρχείο, ο Γιάννης Γιαννακόπουλος ανέσυρε και δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ρεπορτάζ του 1980, σχετικά με την πρώτη εγκατεστημένη ανεμογεννήτρια στην Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#