Αγροτοδικείο


Πληρωμές Αγροτών και…Χριστουγεννιάτικα Λαμπιόνια

Ζεστό χρήμα περιμένει τους αγρότες …και μέσω αυτών όλη την κοινωνία. Μην μας θαμπώνει, όμως, το φως απ’ τα λαμπιόνια  και τα χριστουγεννιάτικα στολίδια: τα προβλήματα παραμένουν – η φτώχεια είναι εδώ.

Διαβάστε περισσότερα

Εντατικοί έλεγχοι στα τρόφιμα  – Συμβουλές προς τους καταναλωτές

Κατά την περίοδο των εορτών του Χριστουγέννων ο ΕΦΕΤ προχωρά στην εντατικοποίηση των ελέγχων που διενεργούνται στην αγορά των τροφίμων με κύριο γνώμονα την προστασία της υγείας των καταναλωτών.

Διαβάστε περισσότερα

Υποβάθμιση της εκπροσώπησης των συνεταιρισμών στις Copa και Cogeca

Οι Copa και Cogeca, αδιαμφισβήτητα αποτελούν το πρωτεύον όργανο εκπροσώπησης των ευρωπαϊκών συνεταιρισμών και των επαγγελματικών τους οργανώσεων στις Βρυξέλλες, αποτελώντας ταυτόχρονα τον βασικότερο συνομιλητή με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Διαβάστε περισσότερα

Σύσκεψη φορέων για την ορθή διαχείριση των ζώων συντροφιάς

Με τη συμμετοχή φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε ευρεία  σύσκεψη για την ορθή διαχείριση των ζώων συντροφιάς ύστερα από πρόσκληση της Διεύθυνσης Τοπικής Οικ. Ανάπτυξης  του Δήμου Αγρινίου.

Διαβάστε περισσότερα

Η Φωνή του Αγρότη


Ενεργοποιείται το Ταμείο Αγροτικών Εγγυήσεων

Με απόφαση που υπέγραψε ο κ. Βορίδης εγκρίνει την πίστωση της πρώτης δόσης ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Υπουργείου που θα κατευθυνθεί στο Ταμείο Αγροτικών Εγγυήσεων.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#