Ανακοινώσεις


Olive4Climate

O A. Σ. ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και το ΙΝΑΣΟ ΠΑΣΕΓΕΣ (Ινστιτούτο Αγροτικής και Συνεταιριστικής Οικονομίας) σας προσκαλούν στο Διεθνές Συνέδριο που συνδιοργανώνουν, με θέμα «Μετριασμός της Κλιματικής Αλλαγής μέσω μιας βιώσιμης αλυσίδας εφοδιασμού για τον τομέα του ελαιολάδου», στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου Olive4Climate στη Περούτζια της Ιταλίας, στις 3 Δεκεμβρίου 2019, στην αίθουσα Aula Magna Magnificent Complesso Monumentale di San Pietro.

Διαβάστε περισσότερα

Άνοιξε η πλατφόρμα Α21 για το Επίδομα Παιδιού

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 έχει ανοίξει και πάλι για την υποβολή αίτησης Επιδόματος Παιδιού έτους 2019, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής, την 15/01/2020.

Διαβάστε περισσότερα

991 χιλ. ευρώ πλήρωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ

Από τις 25/11/2019 έως τις 26/11/2019 ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. πραγματοποίησε πληρωμές ύψους 991.208,99 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική βάση δεδομένων για τα πρότυπα «AGRO 2»

Τη σχεδίαση μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας Ολοκληρωμένης Διαχείρισης, που αφορά τα πρότυπα της σειράς «AGRO 2» ολοκληρώνει ο ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοινώσεις


Ημερίδα για τη «Xylella fastidiosa» …και μελλοντικά προγράμματα επιδότησης σε αγρότες

Μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης κατά του φυτοπαθογόνου βακτηρίου Xylella fastidiosa, που προκαλεί μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες ελιάς και αμπέλου, αναλύθηκαν στην ενημερωτική ημερίδα που διοργανώθηκε τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και φιλοξενήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη στην Κάτω Αχαΐα.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#