Αγροτοδικείο


13 + 1 αλήθειες για τις ΑΠΕ και τις ανεμογεννήτριες από το WWF

Η στροφή σε ενέργεια που προέρχεται κατά 100% από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και άρα έχει μηδενικές εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου είναι πλέον μονόδρομος.

Διαβάστε περισσότερα

 

Επικαιρότητα


Ελιές – λάδι εκτός αμερικανικών δασμών

«Με επιτυχία, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΥπΑΑΤ, στέφθηκαν οι επίμονες και στοχευμένες προσπάθειες της κυβέρνησης, προκειμένου να μειωθούν οι οικονομικές επιπτώσεις στα ελληνικά προϊόντα από την επικείμενη επιβολή δασμολογικών αντιποίνων στην Ευρωπαϊκή Ένωση αξίας 7,5 δισ. δολαρίων που ανακοίνωσε η Αμερικανική κυβέρνηση».

Διαβάστε περισσότερα

Εμβολιασμοί κόκκινων αλεπούδων

Η υπουργική απόφαση με τις περιοχές εμβολιασμού – Τμήμα της Αιτωλοακαρνανίας και φέτος στο πρόγραμμα πρόληψης της Λύσσας.

Διαβάστε περισσότερα

 

Ανακοινώσεις


Επιστροφή Δημοσιονομικής Πειθαρχίας – 22,8 εκατ. πλήρωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ

Από τις 02/10/2019 έως τις 03/10/2019 ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. πραγματοποίησε τις παρακάτω πληρωμές ύψους 22.831.072,09 €.

Διαβάστε περισσότερα

Συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Θ. Βασιλόπουλου με τους Γενικούς Γραμματείς του ΥΠΑΑΤ

Συναντήσεις στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για ζητήματα που αφορούν στον πρωτογενή τομέα της Δυτικής Ελλάδας είχε την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Σταύρο Βέρρα και τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομικής Βασίλη Μιχαλόπουλο.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#