Επικαιρότητα


Oινοποιήσιμα σταφύλια: πρόσθετη χρηματοδότηση διεκδικεί ο ΥπΑΑΤ

Πρόσθετη χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό, ώστε να υπάρχουν διαθέσιμοι οι αναγκαίοι εθνικοί πόροι για να χρηματοδοτηθεί πρόγραμμα στήριξης καλλιεργητών οινοποιήσιμων σταφυλιών, διεκδικεί ο ΥΠΑΑΤ κ. Σπήλιος Λιβανός, όπως ανακοίνωσε, απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτηση της βουλευτού του ΚΚΕ κυρίας Διαμάντως Μανωλάκου.

Εντός των ημερών η έγκριση για την πατάτα

Ήδη εγκρίθηκε το αίτημα του ΥΠΑΑΤ από την ΕΕ.

Διαβάστε περισσότερα

Καπνός…για τους εργάτες γης

ΥπΑΑΤ: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε την τροπολογία Λιβανού για τους εργάτες γης, αλλά ζητάει τα… «ρέστα»  κάνοντας λόγο για αδυναμία εισόδου εποχικών εργατών!!!

Διαβάστε περισσότερα

Το ΥΠΑΑΤ θα επανακαταθέσει το πρόγραμμα για την προστασία της παραγωγής από την αρκούδα

Η κυβέρνηση αναγνωρίζει την ανάγκη προστασίας των  ζημιών  που προκαλούν μεγάλα θηλαστικά όπως η αρκούδα και για το λόγο αυτό θα επιδιώξει την εκ νέου ένταξη του προγράμματος για την προστασία της στη νέα προγραμματική περίοδο 2023-2027, τόνισε στη Βουλή ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σπήλιος Λιβανός, απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή του «Μέρα 25» κ. Κρίτωνα Αρσένη.

Διαβάστε περισσότερα

Τιμές τροφίμων: Παγκόσμια ανησυχία από τις συνεχείς αυξήσεις

Οι τιμές των τροφίμων, παγκοσμίως, αυξάνονται συνεχώς τους τελευταίους μήνες, ασκώντας επιπλέον πίεση στους φτωχότερους ανθρώπους του κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα

Ψήφισμα Δημοτικό Συμβουλίου Θέρμου για τους δασικούς χάρτες

Το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμου στη συνεδρίασή του της 12ης Μαρτίου 2021  εξέδωσε, με την 36/2021 Απόφασή του, το παρακάτω ΟΜΟΦΩΝΟ ψήφισμα.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#