Ανακοινώσεις


Η πρώτη θετική παρέμβαση της ΕΘΕΑΣ

Ένα δίκαιο αίτημα των αγροτών και κατ’ επέκταση των Συνεταιριστικών τους Οργανώσεων σε όλη την χώρα, πήρε πλέον θεσμικά και τυπικά τον δρόμο της υλοποίησης ύστερα και από την θετική ανταπόκριση, που άμεσα και αποτελεσματικά επέδειξε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός, στις σχετικές παροτρύνσεις της ΕΘΕΑΣ.

Τι τρέχει στην Περιφέρεια;

Θα μας πουλούσε ποτέ ο Ιταλός χύμα το λάδι του;

Διαβάστε περισσότερα

 

Ανακοινώσεις


Αγροδιατροφή, ενέργεια και ευκαιρίες απασχόλησης

To ΙΝΑΣΟ – ΠΑΣΕΓΕΣ σε συνεργασία με την IDEC AE διοργανώνουν δωρεάν διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο, «Ευκαιρίες απασχόλησης στον αγροδιατροφικό τομέα και τον τομέα της ενέργειας», την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021 και ώρα 13:00-15:30.

Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης σε σκάφη που δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες

Οι ερασιτέχνες αλιείς που δεν σέβονται τα μέτρα της ΕΕ ή τους αλιευτικούς κανόνες θα πρέπει να τιμωρούνται- Νέα μέτρα για να αντιμετωπιστεί η απώλεια αλιευτικών εργαλείων.

Διαβάστε περισσότερα

Επανεκκίνηση για τα Σχολικά Γεύματα

Ενεργοποιήθηκε εκ νέου το πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα» μετά από διακοπή δέκα ημερών (1-10 Μαρτίου) λόγω διαδικαστικών κωλυμάτων (εκκρεμούσε έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο, ενώ είχαν προηγηθεί ενστάσεις συμμετεχόντων στο διαγωνισμό).

Διαβάστε περισσότερα

Η Φωνή του Αγρότη


Γιατί έχει σημασία η καινοτομία;

Ο FAO (η Οργάνωση Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ) πιστεύει ότι η καινοτομία, γενικά και ιδιαίτερα στη γεωργία, είναι η κεντρική κινητήρια δύναμη για την επίτευξη ενός κόσμου απαλλαγμένου από την πείνα και τον υποσιτισμό.

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#