Ανακοινώσεις


Έναρξη προγραμμάτων Αγροτικής Εστίας 2023

Ο ΟΠΕΚΑ προχωρά στην υλοποίηση των προγραμμάτων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ), έτους 2023, με έμφαση στον κοινωνικό τουρισμό και τις παιδικές κατασκηνώσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Η Φωνή του Αγρότη


Τσίπουρο: με τη δύναμη ενός αυθεντικού ελληνικού προϊόντος

Με πλήρη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος συνεργασίας του Σ.Ε.Α.Ο.Π. & της ΕΝ.ΑΠ.Α.Π.Ε. με την «Burgundy School of Wine & Spirits Business» που εδρεύει στη Dijon και έχει στόχο να βοηθήσει το τσίπουρο, να διεισδύσει με επιτυχία σε αγορές του εξωτερικού.

Διαβάστε περισσότερα

Επικαιρότητα


Πόσο επικίνδυνα είναι τα φίδια;

Με αφορμή το περιστατικό με την άτυχη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, που δαγκώθηκε από οχιά όταν κλήθηκε να την απομακρύνει από σχολείο, το ελληνικό τμήμα του WWF μοιράζεται μαζί μας κάποιες πληροφορίες για τις οχιές και τα φίδια γενικότερα στην Ελλάδα, αλλά και οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουμε αν τα συναντήσουμε και αν μας δαγκώσουν.

Διαβάστε περισσότερα

Βιώσιμη Παραγωγή – Βιώσιμη Κατανάλωση

Η βιώσιμη παραγωγή και κατανάλωση είναι ένας από τους 17 παγκόσμιους στόχους, που σε μια ιστορική συμφωνία υιοθέτησε η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι σύγχρονες πανανθρώπινες προκλήσεις και διαμορφωθεί ένας κόσμος καλύτερος από αυτόν στον οποίο ζούμε σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα

Ελαία: προβολή και ανάδειξη καινοτόμων δράσεων για το Αγρίνιο

Παρουσία της Γεν. Γραμ. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χριστιάνας Καλογήρου  ξεκίνησαν  οι εργασίες της  6ης ‘ἐλαία’ με θέμα: «Ελιά και Αγρίνιο. Οι ρίζες μας στο μέλλον».

Διαβάστε περισσότερα

Μέχρι τις 12 Ιουνίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα νεανικής επιχειρηματικότητας

Mε έμφαση στην ψηφιακή οικονομία και επιχορήγηση 14.800 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

24 μέλη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών βραβεύθηκαν ως κορυφαίοι επιστήμονες σε παγκόσμιο επίπεδο

Η τελετή βράβευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Αμφιθέατρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, πιστοποιεί τη διεθνώς αναγνωρισμένη και υψηλού επιπέδου έρευνα που πραγματοποιείται στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αναδεικνύοντάς το ως έναν ξεχωριστό κόμβο δημιουργικότητας και καινοτομίας.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ψηφιακές Τεχνολογίες και Ευφυείς Υποδομές στη Γεωργία»

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Ψηφιακές Τεχνολογίες και Ευφυείς Υποδομές στη Γεωργία» υποστηρίζεται από το Τμήμα Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής (ΑΦΠ&ΓΜ) του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα

MBA Food & Agribusiness- ΔΠΜΣ Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων και Γεωργίας

Αιτήσεις έως 23/06/2023.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#