Η Φωνή του Αγρότη


Με τιμώμενη Περιφέρεια τη Δυτική Ελλάδα η Freskon 2023

Στη φετινή διοργάνωση της Freskon είναι τιμώμενη η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η οποία μέσα από την εκθεσιακή της συμμετοχή θα αναδείξει τα υψηλής διατροφικής αξίας φρούτα και λαχανικά του τόπου, με σκοπό να τα προωθήσει σε αγορές του εξωτερικού, συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά, στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.

Διαβάστε περισσότερα

Σπογγώδης εγκεφαλοπάθεια: εγκρίθηκε το πρόγραμμα επιτήρησης για τα βοοειδή

Εγκρίθηκε η εφαρμογή του Προγράμματος Επιτήρησης, Ελέγχου και Εκρίζωσης της Σπογγώδους Εγκεφαλοπάθειας των Βοοειδών (ΣΕΒ) σε όλη την Ελληνική Επικράτεια για το έτος 2023.

Διαβάστε περισσότερα

Αύξηση των ΑΠΕ στο μερίδιο κατανάλωσης – Τι αποφάσισε η ΕΕ

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και οι διαπραγματευτές του Κοινοβουλίου κατέληξαν σήμερα σε προσωρινή πολιτική συμφωνία για την αύξηση του μεριδίου των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στη συνολική κατανάλωση ενέργειας της ΕΕ στο 42,5 % έως το 2030 με πρόσθετη ενδεικτική συμπλήρωση 2,5% που θα επέτρεπε να φτάσει το 45% .

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργικές προειδοποιήσεις για το αμπέλι

Τεχνικό Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων με χρήσιμες οδηγίες για τους παραγωγούς.

Διαβάστε περισσότερα

Προειδοποιήσεις για Ροδακινιά-Νεκταρινιά-Δαμασκηνιά-Κερασιά-Βυσσινιά

Τεχνικό Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων με χρήσιμες οδηγίες για τους παραγωγούς.

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινούν οι αιτήσεις στο Δημοτικό Λαχανόκηπο Αγρινίου

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Αγρινίου λειτουργεί το Δημοτικό Λαχανόκηπο και προσκαλεί τους δημότες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να καλλιεργήσουν το δικό τους κηποτεμάχιο, να υποβάλουν την αίτηση-δήλωση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#