Ανακοινώσεις


Η “Πράσινη Αρχιτεκτονική” στη νέα αγροτική πολιτική

Στο επίκεντρο της νέας αγροτικής πολιτικής, σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, έχουν τεθεί οι περιβαλλοντικοί στόχοι και οι πρωτοβουλίες για την επίτευξή τους.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοινώσεις


Ξεκινά το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο για τον αγροτικό και μεταποιητικό κλάδο

Μέσα στις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία το νέο «Ταμείο Μικρών Δανείων Αγροτικής Επιχειρηματικότητας» που έχει στόχο τη χρηματοδότηση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό και μεταποιητικό κλάδο.

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία

Με μεγάλη προσέλευση συνεχίζεται η εθελοντική αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, η οποία και, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα ολοκληρωθεί στις 3:00 το μεσημέρι, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν όλοι όσοι επιθυμούν να προσφέρουν αυτό το πολύτιμο δώρο στους συνανθρώπους τους που βρίσκονται σε ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα

Κριθάρι: πληροφορίες για την καλλιέργεια

Το κριθάρι καλλιεργείται σε πολλές χώρες του κόσμου. Η μεγάλη εξάπλωση του οφείλεται στο ότι διαθέτει διαφόρους τύπους που το κάνουν ικανό να χαρακτηριστεί ως το φυτό με τη μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα από όλα τα άλλα σιτηρά.

Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 12η Επιτροπή Παρακολούθησης του ΠΑΑ 2014-2022

Με τη παρουσία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γ. Στύλιου και υπό την προεδρία του αρμόδιου Γενικού Γραμματέα κ. Δ. Οδ. Παπαγιαννίδη πραγματοποιήθηκε, στη Ρόδο, η 12ησυνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2022.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#