Η Φωνή του Αγρότη


Μεγάλες απώλειες – Σε απόγνωση κτηνοτρόφοι και ελαιοπαραγωγοί

Η παρατεταμένη ανομβρία έχει ήδη οδηγήσει σε απώλεια εισοδημάτων για τους παραγωγούς βρώσιμης ελιάς και ελαιολάδου. Αδύνατη η σπορά υπό αυτές τις συνθήκες για τους κτηνοτρόφους.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοινώσεις


Σημαντική ανακοίνωση για τους αιγοπροβατοτρόφους

Καλούνται οι κτηνοτρόφοι Αιγοπροβάτων για την υποβολή της δήλωσης απογραφής του ζωικού τους κεφαλαίου, στην Κτηνιατρική Βάση Δεδομένων (ΚΒΔ) έως 15/12/2022 στα  αρμόδια αγροτικά κτηνιατρεία.

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας, με επιδότηση 14.800 €

Σήμερα, Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 13:00, ξεκινά η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων χρηματοδότησης για το νέο Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης 3.220 νέων ελεύθερων επαγγελματιών ηλικίας 30 έως 45 ετών, με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία.

Διαβάστε περισσότερα

Ενίσχυση της τεχνογνωσίας σχετικά με τις πράσινες επιπτώσεις της ΚΑΠ

Οι γεωργικές πρακτικές που σχετίζονται με την καλή διαβίωση των ζώων και τη χρήση αντιμικροβιακών παρουσιάζονται επίσης από τη μελέτη των μέτρων και των μέσων της ΚΑΠ.

Διαβάστε περισσότερα

“Μειώστε τους λογαριασμούς”

Οι Copa-Cogeca ζητούν ενίσχυση για το κόστος παραγωγής, όχι απόσταξη ή εκρίζωση.

Διαβάστε περισσότερα

Για πρώτη φορά προκαταβολές 5 εκατ. € σε βαμβακοκαλλιεργητές για τις χαλαζοπτώσεις του Ιουνίου

Καταβάλλονται σήμερα πέντε εκατομμύρια ευρώ ως προκαταβολή στους αγρότες, των οποίων οι καλλιέργειες βάμβακος επλήγησαν από τις σφοδρές χαλαζοπτώσεις στο τέλος Ιουνίου 2022,σε εφαρμογή των διατάξεων του νόμου 4795/2023,τις οποίες εισηγήθηκε ο Υπουργός, κ. Γιώργος Γεωργαντάς και ψήφισε η Βουλή των Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#