Γεωργικές Προειδοποιήσεις


Βιολογική Καλλιέργεια Ελιάς

Η ελαιοκαλλιέργεια ασχολείται µε ένα «φυσικό δέντρο» µε τεράστια ιστορική, οικονοµική και περιβαλλοντική σηµασία, γι’ αυτό και είναι βαθιά ριζωµένο στις παραδοσιακές συνήθειες κάθε παραγωγού.

Διαβάστε περισσότερα

Ελιές: οδηγός αντιμετώπισης ασθενειών

Επισημαίνεται ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται αλόγιστα τα χαλκούχα φάρμακα, καθώς τα υπολείμματά τους μπορεί να έχουν κακή επίδραση στα ζώα που βοσκούν σε αγρούς που έχουν ψεκαστεί με αυτά τα φάρμακα.

Διαβάστε περισσότερα

Επίδομα Παιδιού: άνοιξε η πλατφόρμα Α21

Σήμερα  7 Οκτωβρίου άνοιξε και λειτουργεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 – Επίδομα Παιδιού –  προκειμένου οι δικαιούχοι  που δεν έχουν ακόμη υποβάλει αίτηση για το έτος 2022 να υποβάλουν  και να ξεκινήσει η διαδικασία της καταβολής της 5ης δόσης.

Διαβάστε περισσότερα

2α Εθνικά Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας – Elevate Greece 2022

Την διεξαγωγή των 2ων Εθνικών Βραβείων Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας “Elevate Greece 2022”ανακοινώνει σήμερα το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων για τις εγγεγραμμένες νεοφυείς επιχειρήσεις στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων – Elevate Greece.

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμια Ημέρα Βάμβακος

Καθιερώθηκε με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 7 Οκτωβρίου. Η πρωτοβουλία ανήκε σε τέσσερις χώρες της υποσαχάριας Αφρικής.

Διαβάστε περισσότερα

Βραχυπρόθεσμες προοπτικές: Οι γεωργικές αγορές της ΕΕ παραμένουν σταθερές

Η αγροτική παραγωγή της ΕΕ συνεχίζει να επηρεάζεται από τις συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία, από την αύξηση των τιμών της ενέργειας, την αύξηση του κόστους των εισροών και τον πληθωρισμό των τροφίμων σε ολόκληρη την ΕΕ.

Διαβάστε περισσότερα

“Απαραίτητη η ενίσχυση της αιγοπροβατοτροφίας”

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θ.Βασιλόπουλος στο 36ο Ετήσιο Επιστημονικό  Συνέδριο της Ελληνικής Ζωοτεχνικής Εταιρείας στο Αγρίνιο.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#