Η Φωνή του Αγρότη


Αγροτικό Πετρέλαιο: μπήκαν στους λογαριασμούς τα χρήματα

Πιστώθηκε σήμερα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών η επιστροφή του Ειδικού Φόρου κατανάλωσης  (ΕΦΚ) στο πετρέλαιο κίνησης για αγροτική χρήση.

Διαβάστε περισσότερα

Στις 30 Σεπτεμβρίου η τριήμερη «Αγροτική Περιφερειακή Έκθεση Αιτωλοακαρνανίας»

Από τις 30 Σεπτεμβρίου και έως 2 Οκτωβρίου 2022, στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η «Αγροτική Περιφερειακή Έκθεση Αιτωλοακαρνανίας», με την στήριξη της ΠΔΕ.

Διαβάστε περισσότερα

Προστασία, σήμανση και καταγραφή ιπποειδών

Με αφορμή το πρόσφατο συμβάν της κακοποίησης ιπποειδούς στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων, με ενημερωτικό του σημείωμα το ΥπΑΑΤ γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

Διαβάστε περισσότερα

Νέοι κανόνες για ταχύτερη έγκριση των βιολογικών φυτοφαρμάκων

Σήμερα, η Επιτροπή θεσπίζει νέους κανόνες για την ενίσχυση της διαθεσιμότητας των βιολογικών φυτοπροστατευτικών προϊόντων που προορίζονται για χρήση στους αγρούς των κρατών μελών και της πρόσβασης σε αυτά, προκειμένου να στηρίξει τη μετάβαση της ΕΕ σε βιώσιμα συστήματα τροφίμων και τη μείωση της χρήσης χημικών φυτοφαρμάκων στο πλαίσιο της στρατηγικής “Από το αγρόκτημα στο πιάτο”.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκρίθηκαν τα πρώτα στρατηγικά σχέδια για την ΚΓΠ

Σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε την πρώτη δέσμη στρατηγικών σχεδίων της ΚΓΠ για επτά χώρες: Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Ιρλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία και Ισπανία.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#