Αγροτοδικείο


Αγροτουρισμός: η μεγάλη μας πρόκληση

Η Αιτωλοακαρνανία συγκεντρώνει το σύνολο των χαρακτηριστικών που απαιτούνται για να γίνει το πρότυπο σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εξαγωγών

Πώς θα ξεκινήσει μια επιχείρηση να εξάγει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της με επιτυχία; Πώς θα επιλέξει τις αγορές-στόχους; Πώς θα αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό και θα προσαρμόσει το προϊόν της στις τοπικές ιδιαιτερότητες;

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα ΚΑΠ, …απλά και κατανοητά

Ενημερωτικό γράφημα – Μια πιο δίκαιη και πιο οικολογική γεωργική πολιτική της ΕΕ που βασίζεται περισσότερο στις επιδόσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Βαμβάκι

Το βαμβάκι είναι μια αροτραία καλλιέργεια που χρησιμοποιείται κυρίως για φυτικές ίνες. Ο βαμβακόσπορος, που παραμένει μετά το εκκοκκισμό του βαμβακιού, χρησιμοποιείται για την παραγωγή λαδιού για ανθρώπινη κατανάλωση και ελαιούχων σπόρων για ζωοτροφές.

Διαβάστε περισσότερα

Η 86η ΔΕΘ σε έναν κόσμο που αλλάζει!

Με ορίζοντα τις νέες πραγματικότητες στην παγκόσμια οικονομία, το μεταβαλλόμενο περιβάλλον στους τομείς υγείας και ενέργειας, αλλά και τις καλπάζουσες εξελίξεις στην τεχνολογία, η 86η ΔΕΘ 10-18/9/2022, έρχεται να δηλώσει τη διαχρονική της παρουσία και συνεισφορά στη ζωή του τόπου υπηρετώντας πιστά τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#