Η Φωνή του Αγρότη


Τί αλλάζει και τί όχι στις Προσωρινές Συντάξεις

Για τους μη μισθωτούς, (αυτοτελώς απασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες και ασφαλισμένους στον Ο.Γ.Α., όπως αυτοί ορίζονται στα άρθρα 39 και 40 του Ν. 4387/2016), ο υπολογισμός του ποσού της προσωρινής σύνταξης καθορίζεται πλέον στο 70% του μέσου μηνιαίου εισοδήματος των δώδεκα (12) τελευταίων μηνών ασφάλισης που προηγούνται της υποβολής της αίτησης συνταξιοδότησης.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκρίθηκαν οι πιστώσεις για βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία

Το συνολικό ποσό που εγκρίνεται ανέρχεται στα 52.081.644 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση Φαρμάκη με τον αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ

Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ, Νικόλαο Δούκα, είχε σήμερα, Τρίτη 18 Μαΐου 2021, στο γραφείο του στην Πάτρα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.

Διαβάστε περισσότερα

 

Επιταχύνονται οι δράσεις του LIFE-IP AdaptInGR

Σημαντικές παρεμβάσεις που εξυπηρετούν την προστασία του περιβάλλοντος και την βιώσιμη ανάπτυξη δρομολογούνται στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Ελλάδος, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου LIFE- IP AdaptInGR.

Διαβάστε περισσότερα

Για τη δημιουργία Ηλεκτρονικού Συστήματος Αδειοδότησης Υδροληψιών

Με στόχο την επίλυση των υφιστάμενων προβλημάτων και την επιτάχυνση της διαδικασίας αδειοδότησης σημείων υδροληψίας, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, με έγγραφό του προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, τονίζει ότι είναι απαραίτητη η δημιουργία Ηλεκτρονικού Συστήματος Αδειοδότησης Σημείων Υδροληψίας.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#