Επικαιρότητα


Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (26/2021) , που εκδόθηκε σήμερα Πέμπτη (9/12) επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα το βράδυ της Πέμπτης (09-12-2021) και μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής (12-12-2021) με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους πολύ ισχυρούς έως θυελλώδεις ανέμους.

Διαβάστε περισσότερα

Kομβικής σημασίας η συμβολή της ελληνικής περιφέρειας

Λιβανός: Ο πρωτογενής τομέας μπορεί να καταστεί βασικός μοχλός ανάπτυξης και σταθερότητας της οικονομίας μας.

Διαβάστε περισσότερα

Λιβανός: Επενδύουμε στους πραγματικούς παραγωγούς και στη νέα γενιά αγροτών

Τη σημασία που έχει για την οικονομία μας η ύπαρξη Εθνικής Στρατηγικής στον αγροτικό τομέα, που έλειπε από τη χώρα μας ανέδειξε ο ΥπΑΑΤ, Σπήλιος Λιβανός σε συνέντευξή του στον real fm και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Διαβάστε περισσότερα

Παραγωγή, διατροφή, υγεία και κλιματική αλλαγή

Η ευαισθητοποίηση για την υγεία θα ωφελήσει την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών, ενώ η αλλαγή του τρόπου ζωής και των προτιμήσεων θα επηρεάσει τον αμπελοοινικό τομέα. Η κλιματική αλλαγή θα παραμείνει πρόκληση για το ελαιόλαδο, αλλά η χρήση ανθεκτικών ποικιλιών θα πρέπει να εξασφαλίσει βιωσιμότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Η περιορισμένη ζήτηση για ζωοτροφές επηρεάζει τις αροτραίες καλλιέργειες

Η συνολική γεωργική γη αναμένεται να μειωθεί, με την δασική έκταση να υπερβαίνει τη γεωργική γη έως το 2031. Συγχρόνως, η παραγωγή δημητριακών στην ΕΕ αναμένεται να μειωθεί, λόγω της μειωμένης ζήτησης για χρήση ως ζωοτροφή.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#