Ανακοινώσεις


ΟΣΔΕ: άνοιξε η πλατφόρμα για διορθώσεις προφανών σφαλμάτων

Για περισσότερες πληροφορίες και για κάθε τεχνική υποστήριξη, οι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Υποστήριξης Αγροτών και στο Τμήμα Επιδοτήσεων της Ένωσης Αγρινίου, στα νέα γραφεία του Συνεταιρισμού, δίπλα απ’ την τράπεζα (κεντρική είσοδος από Παλαμά). Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2641.0.69013 – 69034.

Διαβάστε περισσότερα

Πωλούσαν «λευκό τυρί» ως «φέτα ΠΟΠ»

Παραπέμπεται η εταιρεία στην Επιτροπή παραβάσεων του ΥΠΑΑΤ.

Διαβάστε περισσότερα

Νομαδική Μελισσοκομία: οι όροι και οι προϋποθέσεις για την οικονομική στήριξη

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Υπουργική Απόφαση σχετικά με τον καθορισμό του ακριβούς περιεχομένου και των λεπτομερειών εφαρμογής, της δράσης 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας», στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος για τη βελτίωση των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας για τα μελισσοκομικά έτη 2020-2022».

Διαβάστε περισσότερα

Εκκαθάριση ασφαλιστικών εισφορών αγροτών: τι αλλάζει με τη νέα τροποποίηση

Ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες ενέργειες για την διενέργεια τροποποίησης εκκαθάρισης ασφαλιστικών εισφορών έτους 2020 και παρέχονται οδηγίες – διευκρινήσεις για την πληρέστερη κατανόηση της μεθοδολογίας που ακολουθείται για τον προσδιορισμό των  εισφορών, κατά την τροποποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

Διατλαντική συνεργασία για τη γεωργία

Ο Επίτροπος Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Janusz Wojciechowski και ο Υπουργός Γεωργίας των Ηνωμένων Πολιτειών, Tom Vilsack, εξέδωσαν σήμερα την ακόλουθη δήλωση σχετικά με μια πρόσφατα δημιουργημένη πλατφόρμα διατλαντικής συνεργασίας για τη γεωργία, σχεδιασμένη να ανταποκρίνεται στις παγκόσμιες προκλήσεις της βιωσιμότητας και του κλίματος αλλαγή:

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#