Ανακοινώσεις


Ελαιουργικοί Φορείς: τι πρέπει να κάνουν για την προκαταβολή

Σύμφωνα με σχετική τροποποίηση, όπως αυτή δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, κάθε εγκεκριμένη Ο.Ε.Φ. δύναται να λάβει προκαταβολή, κατόπιν αιτήματός της έως 15 Οκτωβρίου 2021 στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., η οποία κυμαίνεται από 30% έως 90% της ενίσχυσης του εγκεκριμένου ετήσιου προϋπολογισμού του προγράμματος.

Διαβάστε περισσότερα

Αγροτοδικείο


Ένα παγκόσμιο πρόβλημα

Διεθνής Ημέρα Ενημέρωσης για την Απώλεια και τη Σπατάλη Φαγητού.

Διαβάστε περισσότερα

Αγροτική ανάπτυξη, με σεβασμό στο περιβάλλον

Σπ. Λιβανός: Διαμορφώνουμε ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο με βιώσιμη αντίληψη, σεβασμό στο περιβάλλον, με τον πρωτογενή τομέα σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Διαβάστε περισσότερα

Επαναξιολόγηση πυρόπληκτων αγροκτηνοτρόφων που εξαιρούνται της Κρατικής Αρωγής

Τη δέσμευση του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό, με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, Χρήστου Τριαντόπουλου, ότι σε δεύτερη φάση θα επαναξιολογηθούν όλες οι περιπτώσεις πυρόπληκτων που σήμερα εξαιρούνται της κρατικής αρωγής, εξασφάλισε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ΠΔΕ, Θεόδωρος Βασιλόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα

Οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στη δημόσια υγεία για τη Δυτική Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε η Περιφερειακή ενημερωτική ημερίδα για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή, που ήταν και η πρώτη που διοργανώθηκε στη χώρα, με τη συνεργασία του Υπουργείου Ενέργειας/Περιβάλλοντος, του Πράσινου Ταμείου, και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο του προγράμματος LIFEAdaptIN.

Διαβάστε περισσότερα

1η Έκθεση Έρευνας, Καινοτομίας και Μεταφοράς Τεχνολογίας

Σπήλιος Λιβανός: Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών,  πολύτιμος και σταθερός σύμμαχος του ΥΠΑΑΤ.

Διαβάστε περισσότερα

Ειδική Τιμή Αγοράς τεχνολογιών ΑΠΕ & ΣΗΘΥΑ Ιουλίου (διορθωτική)

Σε εφαρμογή των διατάξεων της Υ.Α. ΑΠΕΗΛ/Α/Φ1/οικ.187480 (ΦΕΚ Β΄3955/09.12.2016), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, η Ειδική Τιμή Αγοράς (Ε.Τ.Α.) ανά τεχνολογία ΑΠΕ & ΣΗΘΥΑ για το μήνα Ιούλιο 2021 στο πλαίσιο της Διορθωτικής Μηνιαίας Εκκαθάρισης των ΣΕΔΠ υπολογίσθηκε ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#