Ανακοινώσεις


Πληρωμές Εξισωτικής σε 26.221 παραγωγούς

Κατά των αποτελεσμάτων πληρωμής, οι παραγωγοί μπορούν να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή, αρχής γενομένης από την 10.05.2021 έως και την 21.05.2021.

Παράταση για τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας

Παρατείνεται η διάρκεια των προγραμμάτων  του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ) έτους 2020 έως και την  30η Ιουνίου  2021( ημερομηνία αναχώρησης).

Διαβάστε περισσότερα

Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά

Σε 4.447 ανέρχονταν οι έλεγχοι που έχουν γίνει από τις 19 Απριλίου μέχρι την Μεγάλη Τρίτη, 27 Απριλίου, στα σύνορα και στην αγορά, από μεικτά κλιμάκια του ΥπΑΑΤ, του ΕΦΕΤ, του ΕΛΓΟ της Οικονομικής Αστυνομίας, της Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων, του ΣΔΟΕ, της ΓΓ Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή και των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειών.

Διαβάστε περισσότερα

Προσωρινή συμφωνία για τη στήριξη της δίκαιης κλιματικής μετάβασης

Η Προεδρία του Συμβουλίου και οι διαπραγματευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατέληξαν  σε προσωρινή συμφωνία σχετικά με μια νέα δανειακή διευκόλυνση του δημόσιου τομέα για τη στήριξη της μετάβασης προς μια κλιματικά ουδέτερη οικονομία στην ΕΕ χωρίς αποκλεισμούς.

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίασε η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων

Συνεδρίασε τη Μ. Τετάρτη η  Επιτροπή Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με σημαντικά θέματα που πρόκειται να απασχολήσουν την επόμενη περίοδο, τόσο την Περιφέρεια όσο και τις τοπικές κοινωνίες.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#