Ανακοινώσεις


Χρήσεις γης: Τι προβλέπει το νέο Προεδρικό Διάταγμα για τον αγροτικό τομέα

Διαβάστε περισσότερα στο: https://www.e-e

 Ποιες νοούνται ως περιοχές με «αγροτική χρήση» και τι ισχύει σε «γεωργική γη υψηλής παραγωγικότητας». Σε ποιες Ειδικές Κατηγορίες επιτρέπονται αγροτικές δραστηριότητες.

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Λογιστικής Εξυπηρέτησης

Πρόκειται για μια νέα υπηρεσία, που σκοπό έχει την πλήρη ενημέρωση των υπόχρεων αγροτών υποβολής φορολογικής δήλωσης στη βάση των νέων δεδομένων, όπως αυτά καθορίστηκαν απʼ τις σχετικές αποφάσεις του Υπουργείου Οικονομικών.
Διαβάστε περισσότερα

Στα ΠΣΕΑ παραπέμπει ο υπουργός για την ακαρπία στα εσπεριδοειδή

Οι ζημιές από μειωμένη παραγωγή λόγω ακαρπίας υπάρχει δυνατότητα να χρηματοδοτηθούν, όπως προκύπτει από απάντηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου σε αναφορά που είχαν καταθέσει οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μαρία Τριανταφύλλου και Γιώργος Βαρεμένος.

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατότητα εισαγωγής βαμβακοσυλλεκτικών μηχανών από τρίτες χώρες

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η απόφαση, σε εφαρμογή 10ετούς εξαίρεσης απ’ο τον σχετικό Κανονισμό.

Διαβάστε περισσότερα

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη ΠΔΕ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρώτη δράση της στο εξωτερικό, για την ανάδειξη και προώθηση των Αγροδιατροφικών Προϊόντων Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε που παράγονται σε όλη την Δυτική Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Αμπέλι: Προστασία μετά τις βροχές

Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων εξέδωσε το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών, Ποιοτικού και Φυτουγειονομικού ελέγχου Αχαϊας. Οι προειδοποιήσεις αφορούν τις περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Ηλείας, Μεσσηνίας, Κεφαλλονιάς, Ζακύνθου, Ιθάκης.

Διαβάστε περισσότερα

Σε διαρκή μείωση το ζωικό κεφάλαιο της χώρας

Από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Ερευνών Ζωικού Κεφαλαίου (Βοοειδών, Χοίρων, Προβάτων και Αιγών) για το έτος 2017.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#