Η φωνή του αγρότη


Αιτήσεις για Εξισωτική Αποζημίωση

Με εγκύκλιο-Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Κοινοτικών Πόρων κ. Χαράλαμπος Κασίμης, το ΥπΑΑΤ καλεί τους δυνητικούς δικαιούχους να υποβάλλουν αιτήσεις στήριξης στο πλαίσιο των υπομέτρων 13.1 και 13.2 του Μέτρου 13 «Ενισχύσεις σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από φυσικά ή άλλα ειδικά μειονεκτήματα» του ΠΑΑ 2014 – 2020.

Διαβάστε περισσότερα

Η φωνή του αγρότη


Αποζημιώσεις ύψους 30 εκατ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ

770.858,89 ευρώ σε 396 παραγωγούς της Αιτωλοακαρνανίας.

Διαβάστε περισσότερα

Επιχορήγηση για δράσεις την Παγκόσμια Ημέρα Ελιάς

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή της αίτησης είναι η 16η Απριλίου 2018.

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργικές Προειδοποιήσεις για τα μηλοειδή

Πληροφορίες για μέτρα φυτοπροστασίας στα μηλοειδή από το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών, Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικου Ελέγχου Αχαΐας.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες φυτοπροστασίας για την αμυγδαλιά

Τεχνικό Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Αμυγδαλιά εξέδωσε το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Μαγνησίας. Πληροφορίες για Ευρύτομο, Ρυγχίτη, Αφίδες, Κοκκοειδή, Σκωλύτες και Πολυστίγμωση.

Διαβάστε περισσότερα

Επέκταση του πιστωτικού ορίου της «Κάρτας του Αγρότη» και με το «Πρασίνισμα»

Μετά από αίτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, επήλθε συμφωνία με τις τράπεζες που έχουν συμβληθεί μαζί του για την έκδοση της «Κάρτας του Αγρότη», και επεκτείνεται το πιστωτικό όριο χρηματοδότησης των αγροτών, λαμβάνοντας υπόψη όχι μόνον τη Βασική Ενίσχυση, όπως σήμερα, αλλά και το λεγόμενο «Πρασίνισμα».

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#