Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 — Κατηγορίες: Επικαιρότητα
«Έξυπνες λύσεις στην κουζίνα και στη διατροφή μας»
Ημερίδα διατροφικών συμβουλών για ωφελούμενους ΤΕΒΑ στο Αγρίνιο.
Σε συνέχεια της ημερίδας διατροφικών συμβουλών που πραγματοποιήθηκε στον Αστακό του Δήμου Ξηρομέρου και στη Ναύπακτο, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Κ.Σ. Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, συνεχίζουν τη διεξαγωγή νέων ημερίδων διατροφικών συμβουλών.
- Την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 και ώρα 17.00 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου(Αναστασιάδη 1, Αγρίνιο).
- Συνδυασμοί τροφίμων που ωφελούν την υγεία μας.
- Μεσογειακή πυραμίδα διατροφής.
- Συμβουλές για έξυπνες και οικονομικές αγορές ειδών διατροφής.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι, ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στο τηλέφωνο: 2611 100230, από 9:00-17:00 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@pdeteba.gr.
Η ημερίδα υλοποιείται στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2015-2016 – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ» ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD) 2014-2020 από τη Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (MIS 5000218).