Ένωση Αγρινίου

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 — Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Η «Ένωση» δυνάμωσε τη «Φλόγα»

Μία ακόμη σημαντική πρωτοβουλία από την Ένωση Αγρινίου, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που αναπτύσσει.

Από το 1982 η Φλόγα φωτίζει και ζεσταίνει τα παιδιά με καρκίνο όλης της χώρας. Συμπαραστέκεται στις οικογένειες και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο. Η Φλόγα καίει και θα καίει όσο υπάρχουν παιδιά που το έχουν ανάγκη. Και πλέον φωτίζει το Αγρίνιο από τα γραφεία στα οποία στεγάζεται, ύστερα από τη δωρεά του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ένωση Αγρινίου, που, με πρωτοβουλία του προέδρου κ. Θωμά Κουτσουπιά, ανέλαβε να καλύπτει το κόστος λειτουργίας τους.

Τα εγκαίνια των γραφείων, στην Παπαϊωάννου 38, στο Αγρίνιο, πραγματοποιήθηκαν σε κλίμα συγκίνησης την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023, υπό τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ. κ. Δαμασκηνού, παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, εκπροσώπων της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, θεσμικών και παραγωγικών φορέων της περιοχής, πολιτικών εκπροσώπων  και πλήθους κόσμου.

Η πρόεδρος της «Φλόγας» κα Μαίρη Τρυφωνίδη μίλησε με θερμά λόγια για την προσφορά του Συνεταιρισμού, τονίζοντας τη σημασία που έχει το γεγονός ότι η Φλόγα έχει επιτέλους το δικό της σπίτι στην Αιτωλοακαρνανία, απ’ όπου θα μπορέσει να συντονίσει ακόμη καλύτερα τις δράσεις της.

Απ’ την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου κ. Θωμάς Κουτσουπιάς σε σχετικές του δηλώσεις τόνισε ότι ο Συνεταιρισμός αναπτύσσει σημαντικές πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης που τον διακρίνει, σημειώνοντας ότι θα συνεχίσει τις αναλόγου χαρακτήρα δράσεις, όπου και όταν χρειαστεί.

Σημειώνουμε ότι την προηγούμενη ημέρα, στο πλαίσιο εκδήλωσης ευαισθητοποίησης για τα παιδιά με καρκίνο που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ, η Φλόγα βράβευσε τον πρόεδρο της Ένωσης Αγρινίου κ. Κουτσουπιά, ως αναγνώριση της μεγάλης αξίας που έχει η πρωτοβουλία για τη στέγαση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.