Ένωση Αγρινίου

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 — Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Θετικές εντυπώσεις αφήνει η Αγροτική Περιφερειακή Έκθεση Αιτωλοακαρνανίας

Με τη συμμετοχή του Α. Σ. ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΡΙΝΙΟΥ εγκαινιάστηκε σήμερα το απόγευμα η «Αγροτική Περιφερειακή Έκθεση Αιτωλοακαρνανίας».

Ο Α.Σ. ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, συμμετέχοντας με αυτόνομο περίπτερο, προσέλκυσε από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον των επισκεπτών, οι οποίοι και ενημερώνονται για το σύνολο των υπηρεσιών και των δραστηριοτήτων μας, ενώ έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλα τα είδη ζωοτροφών που παράγονται στο εργοστάσιό μας. Φυσικά, μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και για εξαιρετικά προϊόντα «Αμφιλοχίας Γη»

Η Ένωση Αγρινίου θεωρεί ότι πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσπάθεια για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την τόνωση της επιχειρηματικής αυτοπεποίθησης, που τόσο ανάγκη έχει ο νομός μας.

Η Έκθεση εαυτή μπορεί και πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο για την αναγκαία στροφή στην οικονομία της περιοχής μας. Η Ένωση Αγρινίου, θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα κάθε προσπάθεια που συμβάλει στην ανάδειξη των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Στην έκθεση συμμετέχουν επιχειρήσεις Αγροτικών Προϊόντων και Μηχανημάτων προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στο εμπορικό και καταναλωτικό κοινό, να γνωρίσει και να εμπιστευτεί τα ιδιαίτερα αυτά προϊόντα. Η έκθεση αναμένεται να προσελκύσει πλήθος ενδιαφερομένων καθώς και να αποτελέσει σημείο συνάντησης για αγρότες, κτηνοτρόφους, εξειδικευμένο εμπορικό κοινό,  καταναλωτές και φίλους της γεύσης από τη Δυτική Ελλάδα και ευρύτερα.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν  ποιοτικά αγροδιατροφικά προϊόντα όπως: Γαλακτοκομικά, εξαιρετικά Παρθένα Ελαιόλαδα, Μελισσοκομικά, Ζυμαρικά, Κρασιά, Ποτά, Γλυκίσματα και Σοκολάτα, Βιολογικά Προϊόντα, Αρωματικά Φυτά, Ελληνικούς Ξηρούς Καρπούς, Καλλωπιστικά Φυτά, Παστέλια και πολλά ακόμα! Ενώ, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά αγροτικά μηχανήματα και εξοπλισμό.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου -σε συνεργασία με καταξιωμένους Chefs- θα δημιουργήσει και θα προσφέρει παραδοσιακά αλλά και πρωτότυπα πιάτα για όλους τους επισκέπτες.

H «Αγροτική Περιφερειακή Έκθεση Αιτωλοακαρνανίας» διοργανώνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.