Ένωση Αγρινίου

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 — Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Ένωση Αγρινίου: η επόμενη μέρα

Με ομόφωνες αποφάσεις και αισιόδοξα μηνύματα η Γενική Συνέλευση του Α. Σ. Ένωση Αγρινίου. Θωμάς Κουτσουπιάς: έχουμε ήδη εδραιώσει τον πανελλαδικό ρόλο του συνεταιρισμού.

Σε γενικότερο κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε δια ζώσης νωρίτερα σήμερα η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωση Αγρινίου».

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα με την ομόθυμη έγκριση του ισολογισμού και των λοιπών οικονομικών καταστάσεων και εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ορκωτών λογιστών, για το οικονομικό έτος 2021, για την οποία, βεβαίως, ακολουθήθηκαν τα προβλεπόμενα απ’ το καταστατικό και στήθηκε δηλαδή κάλπη.

Ομοίως, εγκρίθηκε ο προγραμματισμός δράσης για την ανάπτυξη του Συνεταιρισμού και ο προϋπολογισμός για το 2022, με τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Θωμά Κουτσουπιά να επεκτείνει την εισήγησή, παρουσιάζοντας συγκεκριμένα οικονομικά μεγέθη και τις προοπτικές της Οργάνωσης για τα επόμενα χρόνια.

Προηγήθηκε αναλυτική παρουσίαση των δράσεων και του τζίρου της κάθε δραστηριότητας που ανέπτυξε ο Οργανισμός, από τον Διευθυντή του λογιστηρίου της Ένωσης, κ. Νίκο Σακαρέλλο, ενώ αυτό που ο ορκωτός λογιστής τόνισε, είναι πως ο ισολογισμός κλείνει θετικά, με όλως ευοίωνες προοπτικές.

Ο κ. Κουτσουπιάς, στη συνέχεια, εστίασε στις νέες προοπτικές που διανοίγονται για την Οργάνωση με την αναβάθμιση όλων των δραστηριοτήτων της Ένωσης, μη παραλείποντας να αναφερθεί και στη δυναμική που αναπτύσσει ο Συνεταιρισμός σε πανελλαδικό επίπεδο, τόσο σε ότι αφορά τις Αιτήσεις όσο και τις επενδύσεις σε έργα ΑΠΕ, για τα οποία μετέφερε ευχάριστες ειδήσεις στο Σώμα, αναλύοντας, ταυτόχρονα το σχεδιασμό για το μέλλον.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε, τέλος, στο κοινωνικό πρόσωπο της Ένωσης, που είναι ίσως ο μόνος φορέας πραγματικής ανάπτυξης στον τόπο.