Ένωση Αγρινίου

Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 — Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

H ALFA FRUITS στην FRUIT LOGISTICA 2022

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Νεάπολης συμμετέχει στην διεθνή έκθεση Fruit Logistica που γίνεται στο Βερολίνο από τις 5 έως και τις 7 Απριλίου 2022.

Η Alfa Fruits συμμετέχει με δικό της περίπτερο ως εκθέτης για την προώθηση της συσκευασίας και εμπορίας ακτινιδίων και σπαραγγιών.

Μετά από 2 χρόνια περιορισμών λόγω Covid, η έκθεση ανοίγει τις πύλες της με εκθέτες από 80 χώρες και πάνω απο 70.000 επισκέπτες, επαγγελματίες του κλάδου.

Η FRUIT LOGISTICA καλύπτει κάθε τομέα της επιχείρησης νωπών προϊόντων και παρέχει μια πλήρη εικόνα των πιο πρόσφατων καινοτομιών, προϊόντων και υπηρεσιών σε κάθε κρίκο της διεθνούς αλυσίδας εφοδιασμού.

Προσφέρει έτσι εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης και επαφής στους βασικούς υπεύθυνους λήψης αποφάσεων σε κάθε τομέα του κλάδου.

3.300 εκθέτες και 72.000 εμπορικοί επισκέπτες παρακολουθούν την FRUIT LOGISTICA κάθε χρόνο για να αξιοποιήσουν πλήρως τις επιχειρηματικές τους δυνατότητες στο διεθνές εμπόριο φρέσκων προϊόντων – και να γράψουν τη δική τους ιστορία επιτυχίας!

Η FRUIT LOGISTICA είναι η κορυφαία εμπορική έκθεση για την παγκόσμια επιχείρηση νωπών προϊόντων και αντιπροσωπεύει ολόκληρη την αλυσίδα προστιθέμενης αξίας για τη βιομηχανία νωπών προϊόντων από τον παραγωγό μέχρι το σημείο πώλησης.