Ένωση Αγρινίου

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 — Κατηγορίες: Επικαιρότητα

Τα οργανωτικά κόστη των Αγροτικών Συνεταιρισμών

Σεμινάριο του Ινστιτούτου Αγροτικής Οικονομίας και Κοινωνιολογίας (ΙΝΑΓΡΟΚ).

Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Οργανωτικά κόστη και αντιμετώπισή τους από τους αγροτικούς συνεταιρισμούς», διοργανώνει το Ινστιτούτο Αγροτικής Οικονομίας και Κοινωνιολογίας (ΙΝΑΓΡΟΚ) στο πλαίσιο σειράς σεμιναρίων, τα οποία αποσκοπούν στην κατανόηση σημαντικών προβλημάτων της ελληνικής αγροτικής οικονομίας και των ατόμων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται σε αυτήν, κυρίως μέσω της έρευνας που διεξάγεται από τους ερευνητές του.

Το πρώτο θα λάβει χώρα στις 28 Μαρτίου 2022 και ώρα 10 π.μ. Εισηγητής της εκδήλωσης θα είναι ο Δρ Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος, Διευθυντής του ΙΝΑΓΡΟΚ.

  • Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom και η εγγραφή μπορεί να γίνει στην ακόλουθη φόρμα. Μετά την εγγραφή θα σταλεί ο σύνδεσμος για να συνδεθείτε: ΕΔΩ

Οι δράσεις εξωστρέφειας του ΙΝΑΓΡΟΚ αφορούν στη μηνιαία διεξαγωγή ανοιχτών διαδικτυακών διαλέξεων και σεμιναρίων, τα οποία θα συντονίζουν οι ερευνητές και ερευνήτριες του Ινστιτούτου Αγροτικής Οικονομίας & Κοινωνιολογίας (ΙΝΑΓΡΟΚ) και θα περιλαμβάνουν παρουσιάσεις εργασιών ή/και παρεμβάσεις από επιστημονικούς τους συνεργάτες (ακαδημαϊκούς, κλαδικούς εκπροσώπους, θεσμικούς φορείς, κ.λπ.).