Ένωση Αγρινίου

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 — Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Το κίτρινο ακτινίδιο έρχεται να κάνει τη διαφορά

Εγγυημένο εισόδημα για τους παραγωγούς – Νέες κατακτήσεις για τα προϊόντα της Αιτωλοακαρνανίας – Νέα δεδομένα για την αγροτική οικονομία.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Νεάπολης στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Jingold εξασφάλισε άδεια καλλιέργειας καινούριων ποικιλιών κίτρινων ακτινιδίων και υπενθυμίζει ότι πρόκειται να πραγματοποιήσει ενημερωτικές συναντήσεις με αγρότες που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την καλλιέργεια τους και να εξασφαλίσουν εγγυημένο εισόδημα.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των δράσεων που αναπτύσσει ο Συνεταιρισμός για την προώθηση νέων καλλιεργειών και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

  • Υπενθυμίζουμε ότι η καλλιέργεια του ακτινιδίου στην Αιτωλοακαρνανία αποδείχθηκε επικερδής, καθώς ο Α. Σ. Νεάπολης, με κέντρο το νέο υπερσύγχρονο συσκευαστήριό του, δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες για την αποτελεσματική διαλογή, αποθήκευση και προώθηση των προϊόντων στις διεθνείς αγορές.

Η νέα ποικιλία του κίτρινου ακτινιδίου έρχεται μετά από προσεκτική έρευνα αγοράς και με ήδη διασφαλισμένη την αλυσίδα τροφοδοσίας, να δώσει προστιθέμενη αξία και νέα ώθηση στο ίδιο το προϊόν. Το κίτρινο ακτινίδιο υπερέχει σαφώς του γνωστού πράσινου ακτινιδίου, είναι γλυκό, περιέχει αξιοσημείωτες ποσότητες φυτικών ινών και βιταμίνης C είναι σφιχτό και ζουμερό, με εξαιρετικά αναζωογονητική γεύση, που το κάνει ιδιαίτερα αγαπητό τόσο στα παιδιά όσο και σε μεγάλους.

Η υπεροχή αυτή του κίτρινου ακτινιδίου, είναι υπεροχή και στην τιμή πώλησής του και κατ’ επέκταση εξασφαλίζει πολύ μεγαλύτερο ετήσιο εισόδημα στον ίδιο τον παραγωγό.

Η Jingold είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στο ακτινίδιο. Η σύμπραξη του Α. Σ. Νεάπολης με μια εταιρεία αυτού του μεγέθους, επισφραγίζει την ήδη επιτυχημένη πορεία του Συνεταιρισμού, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει για τον παραγωγό: ολοκληρωμένη διαχείριση για την ανάπτυξη της καλλιέργειας, συνεχή καθοδήγηση από ειδικούς γεωπόνους, εγγυημένη απορρόφηση της παραγωγής του, εγγυημένη τιμή διάθεσης στις αγορές!

Για την συμμετοχή σας στις ενημερωτικές αυτές συναντήσεις, μπορείτε να καλείτε καθημερινά 09:00- 13:00πμ στα γραφεία του Συνεταιρισμού στο τηλέφωνο 26410 39490.