Ένωση Αγρινίου

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 — Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Με τη δύναμη του Ηλίου και στην Ηλεία

Με σύμμαχο την κοινωνία, με οδηγό μας τις αρχές του Συνεταιριστικού Κινήματος, με ευλαβική τήρηση της κείμενης νομοθεσίας.

Ο Α. Σ. Ένωση Αγρινίου, εντείνοντας τις αναπτυξιακές του πρωτοβουλίες, έχει δρομολογήσει μια ακόμη μεγάλη επένδυση, αυτή τη φορά στην περιοχή της Πηνείας στην Ηλεία.

Οι διαδικασίες είναι σε εξέλιξη και απαρέγκλιτα τηρούνται τα όσα θεσμικά έχει προβλέψει το ελληνικό κράτος, στην κεντρική και αποκεντρωμένη του μορφή. Με σύμμαχο και συμμέτοχο την ίδια την τοπική κοινωνία, η διαβούλευση με την οποία επίσης ακολουθεί το προβλεπόμενο θεσμικό πλαίσιο, όπως αυτό καθορίζεται απ’ την κείμενη νομοθεσία, αλλά και με σταθερό οδηγό μας τις αρχές και τις αξίες του συνεταιρίζεσθαι, είναι επίσης σε εξέλιξη.

Με την ολοκλήρωση αυτών των διαδικασιών το επενδυτικό σχέδιο των εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ θα τεθεί σε τροχιά υλοποίησης,  αλλάζοντας οριστικά το μέλλον μιας περιοχής, την οποία ο πρώην περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Κατσιφάρας καταδίκασε και αυτή στην υπανάπτυξη και στη μιζέρια, ερχόμενος σήμερα να προσποιηθεί τον τιμητή, εκφράζοντας υποκριτικά αγωνίες τις οποίες οι κάτοικοι δεν είδαν να δηλούνται με έργα και πράξεις κατά τη δεκαετή διακοσμητική του παρουσία στην Περιφέρεια.

Για την πορεία της επένδυσης θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις μόλις θεσμικά ολοκληρωθεί η διαβούλευση με την τοπική κοινωνία. Όσο για τον κ. Κατσιφάρα, επίσης θα επανέλθουμε, …όταν το κρίνουμε σκόπιμο.