Ένωση Αγρινίου

Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 — Κατηγορίες: Επικαιρότητα

Εφ’ όλης της ύλης σύσκεψη με την πολιτική ηγεσία

Όλα στο τραπέζι της συνάντησης με Λιβανό- και νέα σύσκεψη στις 27 Γενάρη!

Συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης τον υπουργό Σπήλιο Λιβανό και τον υφυπουργό Σίμο Κεδίκογλου είχε ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου.

Στο επίκεντρο των συναντήσεων βρέθηκαν τα ανοιχτά ζητήματα που κυριαρχούν στον αγροτικό κόσμο και χρήζουν αντιμετώπισης όπως η απορρόφηση της κορινθιακής σταφίδας, οι εκκρεμότητες με τις επιδοτήσεις και τις αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους και επαγγελματίες αγρότες, η στελέχωση με προσωπικό υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας –Κτηνιατρικής, τα προγράμματα νέων αγροτών και η οριστικοποίηση της νέας προγραμματικής περιόδου 2023-2027.

Η ηγεσία του υπουργείου έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στα παραπάνω ζητήματα για τα οποία θα υπάρξουν εξελίξεις το αμέσως προσεχές διάστημα ενώ όπως ενημερώθηκε ο αντιπεριφερειάρχης την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων της Γενικής Γραμματείας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών ευρεία σύσκεψη υπό τον κ. Λιβανό με την συμμετοχή αντιπεριφερειαρχών, προέδρων οργανισμών (ΟΠΕΚΕΠΕ, ΕΛΓΑ, ΕΛ.ΓΟ) και υπηρεσιακών παραγόντων.