Ένωση Αγρινίου

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021 — Κατηγορίες: Επικαιρότητα

Παράταση για το αγροτικό τιμολόγιο ζητά η ΠΕΠΤΕΓ

Επιστολή της ΠΕΠΤΕΓ προς τους υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό.

Την παράταση της κατάθεσης των δικαιολογητικών για το Αγροτικό τιμολόγιο της ΔΕΗ από τους αγρότες, η οποία λήγει σήμερα, 29 Οκτωβρίου 2021, ζητάει η ΠΕΠΤΕΓ με επιστολή της προς τους υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

«Αξιότιμε κ. Υπουργέ

Με την παρούσα επιστολή σας ζητούμε την παράταση κατάθεσης δικαιολογητικών για το Αγροτικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ από τους Αγρότες και Κτηνοτρόφους της χώρας και η οποία λήγει στις 29/10/2021.

Όπως ήδη γνωρίζετε, εκτός της πανδημίας που ταλαιπωρεί την παγκόσμια και κατ' επέκταση την ελληνική κοινωνία και οικονομία, το τελευταίο χρονικό διάστημα οι καταστροφές του πρωτογενούς τομέα από τις φυσικές καταστροφές (πλημμύρες και πυρκαγιές) είναι πάρα πολύ σημαντικές.

Επομένως, θεωρούμε πως πρέπει η ελληνική πολιτεία να δώσει μια νέα παράταση, ώστε να ρυθμίσουν οι ενδιαφερόμενοι τις εκκρεμότητες, που σχετίζονται με την διατήρηση του αγροτικού τιμολογίου της ΔΕΗ».