Ένωση Αγρινίου

Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 — Κατηγορίες: Επικαιρότητα

Σεμινάριο μελισσοκομίας

Το Κέντρο «Δήμητρα» Μεσολογγίου πρόκειται να υλοποιήσει τριήμερο σεμινάριο μελισσοκομίας, με τη μέθοδο της τηλεκατάρτισης.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε αρχάριους μελισσοκόμους, είναι διάρκειας 15 ωρών και θα πραγματοποιηθεί από την  από την Δευτέρα 07/06/2021  μέχρι και την Τετάρτη  09/06/2021 και ώρες 16:00-21:00 με εκπαιδευτή τον κ. Αλέξανδρο Γκουσιάρη.

Οι εκπαιδευόμενοι, κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα γνωρίσουν τις γενικές αρχές οργάνωσης και λειτουργίας ενός μελισσοκομείου, θα μάθουν τους μελισσοκομικούς χειρισμούς που γίνονται κατά τη διάρκεια του έτους και τους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης των εχθρών και ασθενειών των μελισσών.

Τέλος θα καταρτιστούν  πάνω στη βασιλοτροφία και την παραγωγή βασιλικού πολτού και προϊόντων κυψέλης

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι η κατοχή μελισσοκομικού βιβλιαρίου και η ύπαρξη προσωπικού  email.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για πληροφορίες, και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με  την Υπεύθυνη Προγραμμάτων Κατάρτισης του Κέντρου «Δήμητρα» Μεσολογγίου  κα Νικολέττα Γιαννοπούλου καθημερινά από 10:00 -12:00  στο τηλέφωνο: 26310 27576.