Ένωση Αγρινίου

Τρίτη, 25 Μαΐου 2021 — Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Υπεράνω κάθε προσδοκίας η συμμετοχή στα νέα ενεργειακά έργα

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ αισθάνεται την ανάγκη και δημόσια να ευχαριστήσει τις πολλές εκατοντάδες των πολιτών που για μια ακόμη φορά μαζικά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα συμμετοχής στα δρομολογούμενα νέα έργα ΑΠΕ.

Το προϋπολογιζόμενο ποσό για τις νέες Ενεργειακές Κοινότητες φωτοβολταϊκών ξεπέρασε κατά 80% τον αρχικό στόχο, γεγονός που καταδεικνύει τη βούληση της τοπικής κοινωνίας να συμπορευτεί με την Ένωση στην οδό της ανάπτυξης και επιβεβαιώνει τη σχέση εμπιστοσύνης, που σε γερά θεμέλια έχει από ετών οικοδομηθεί.

Η μεγάλη ανταπόκριση υποχρεώνει τη διοίκηση της Ένωσης Αγρινίου και των Ενεργειακών Κοινοτήτων, πέραν του οφειλόμενου «ευχαριστώ», να δεσμευτούν ότι ως ανταπόδοση θα εντείνουν την προσπάθεια αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα και όλα τα διαθέσιμα εργαλεία, ώστε σε σταθερά βήματα και καλά μελετημένες κινήσεις να συνεχίσουμε, πάντα με τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας για τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας, να επενδύουμε στο μέλλον του τόπου μας.

Σε ότι αφορά τα νέα ενεργειακά έργα, θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις και εξατομικευμένη ενημέρωση σε όλους τους συμμετέχοντες.